FMGezondheidszorg focust op toekomst: vakkennis, verfrissing, verbinding

Beroepsvereniging FMGezondheidszorg heeft de vaart er goed inzitten. De koers? De toekomst! Op het programma staat voor december een persoonlijk Meet & Greet op een robuuste locatie, en voor 2022 diverse (regio)bijeenkomsten, ledenforumactiviteiten, een nieuw logo én een nieuwe website. Kortom: FMGezondheidszorg zet in op verfrissing, verbinding, vakkennis.

“Er speelt en verandert veel op facilitair terrein in de zorg: de inzet van facilitaire diensten in deze coronatijd, de veranderende rol van de facility manager en de verwevenheid van facilitaire taken met zorgprofessionals. Die ervaring en kennis delen, en samen vooruitkijken en van elkaar leren, dat is de kracht van onze vereniging”, legt voorzitter Suzanne Walsteijn uit.

Krachtig bestuur
Sinds mei 2021 is Suzanne Walsteijn de nieuwe voorzitter van FMGezondheidszorg, nadat zij samen met Fred Roos het duo-voorzitterschap van de verenging heeft gevoerd. Suzanne vormt samen met Astrid Graal, Lia Steeman, Fred Roos, Tomas van Duijnhoven en Karin Gruson het bestuur van de 20-jarige beroepsvereniging, die zich typeert door kennis, kleinschaligheid en kracht.

Vernieuwing en verbinding
Dat er veel in de facilitaire wereld verandert, is bekend. FMGezondheidszorg, hét facilitaire kennisplatform in de zorg, wil die trend graag delen met haar leden. Suzanne: “Vernieuwen is winnen en verbinden geeft toekomst. Daar zetten we met veel passie en betrokkenheid op in. Belangrijk is dat we onze leden en bedrijfsleden persoonlijk ontmoeten, en zij elkaar. Gelukkig kan het weer. We verheugen ons om onze leden en bedrijfsleven weer te ontmoeten en op onze Meet & Greet in december samen in te zoomen op trends, ontwikkelingen en toekomst. Dus in 2022 zal FMGezondheidszorg zijn stem vaker laten horen. Onze vereniging typeert zich als kennisdeler. Dat is belangrijk, want kennis is macht en geeft kracht. En dat is voor iedereen in de facility-wereld en in de gezondheidszorg belangrijk.”

Over FMGezondheidszorg
FMGezondheidszorg is dé beroepsvereniging voor staf- en leidinggevende functionarissen in de facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg (cure, care & comfort). Een platform waarop informatie en ervaringen uitgewisseld kan worden met facilitaire collega’s, die werkzaam zijn in ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Haar motto“Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken!”