31 mei symposium FMGezondheidszorg: Robotica, what else?

robot met roosSiri beantwoordt je vragen op je iPhone, Toon regelt de temperatuur in huis en Tesla stuurt je auto: robotica is overal. Ook in de zorg en in het facilitair bedrijf. Dus gaat het voorjaarssymposium van FMGezondheidszorg over robotisering. Op woensdag 31 mei in de Sint Maartenskliniek in Ubbergen (bij Nijmegen) is Robotica, what else? dé centrale vraag en volgen antwoorden, ervaringen en de praktijk van robotisering, vandaag en morgen.

“Tijdens ons symposium Robotica, what else? wordt het verschillend gebruik van robotica in facilitair en zorg belicht”, vertelt Stijn Krol, voorzitter van branchevereniging FMGezondheidszorg, “want robotisering is dichterbij dan je denkt. We zijn te gast bij de Sint Maartenskliniek, waar beweging en dus vooruitkomen letterlijk en figuurlijk centraal staat. In alles was deze gespecialiseerde kliniek doet. Diverse sprekers geven hun visie en invulling op robotica. Daarnaast kunnen de deelnemers aan ons congres een kijkje nemen in de praktisch toepassingen.”

FMGezondheidszorg nodigt leden en niet-leden uit om deel te nemen aan het symposium Robotica, what else?. Het programma start om 12.00 uur met de ontvangst en een broodje. Mark van Houdenhoven, voorzitter raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek, en Randall van Poelvoorde, keynote-spreker en mede-oprichter www.robotzorg.nl verzorgen een plenaire lezing. Verder nemen Remco Hoogendijk, innovatiemanager van Sint Maartenskliniek, en Peter Kwestro en Paul van de Pas, beiden van Diversey Care, de carrousel voor hun rekening. Daarin wordt in een kleinere groep van gedachten gewisseld over innovatie. Naast een rondleiding langs Exoskelet, robot Leo, Zero G, Grail en Lopes II omvat het programma ook een netwerkborrel en buffet, waarmee FMGezondheidszorg dit voorjaarssymposium afsluit.

“Laat je inspireren en kom tot nieuwe inzichten over robotica”, roept voorzitter Krol op.

Aanmelden kan tot en met maandag 22 mei door te mailen naar het verenigingsbureau van FMGezondheidszorg: info@fmgezondheidszorg.nl.

×