21 april congres FMGezondheidszorg: Van zorgen voor, naar zorgen dat

IMG_2281Na het succesvolle congres Wie bepaalt bij u de hygiëne organiseert FMGezondheidszorg op donderdag 21 april de themabijeenkomst Van zorgen voor, naar zorgen dat. Een afwisselende programma over actuele onderwerpen op het gebied van facilitaire dienstverlening en inkoop, zoals Best Value Procurement, eten en drinken in kleinschalige woonvormen, hygiëne en infectiepreventie en het uitbesteden van inkoop.

FMGezondheidszorg organiseert het congres Van zorgen voor, naar zorgen in samenwerking met Intrakoop, de inkoopcoöperatie voor de zorg. FMGezondheidszorg is de beroepsvereniging voor staf- en leidinggevende functionarissen in de facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg (cure, care & comfort). FMGezondheidszorg biedt u een platform om informatie en ervaringen uit te wisselen met facilitaire collega’s die werkzaam zijn in ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. ‘Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken!’ is het motto van FMGezondheidszorg.

Diversiteit aan sprekers
Het programma op donderdag 21 april begint om 13.00 uur en eindigt om 19.00 uur met een netwerkborrel en buffet. Ditmaal vindt het congres plaats bij GGZ Centraal, Utrechtseweg 266 in Amersfoort. Daar zullen gerenommeerde en deskundige sprekers het thema Van zorgen voor, naar zorgen dat toelichten en u informeren en inspireren. De komende weken zullen de gastsprekers op de website en in de nieuwsbrief van FMGezondheidszorg en op Schoonmaakjournaal alvast een tipje van de sluier van hun congresbijdrage oplichten.

Inschrijven
Reserveer deze dag alvast in uw agenda. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan ook reeds via info@fmgezondheidszorg.nl.

×