10 november FMG-congres: procesmanagement en persoonlijk leiderschap

Social return - kring poppenOp donderdag 10 november organiseert FMGezondheidszorg haar najaarssymposium Bevlogen en Verbonden. In de Kempenhaeghe in Heeze wordt het thema procesmanagement belicht in combinatie met persoonlijk leiderschap. Facilitair dienstverlener ISS is voor dit symposium de samenwerkende partner.

We laten zien dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kondigt beroepvereniging FMGezondheidszorg aan. Gedreven sprekers vanuit het Covey instituut, Matsers in Lean en het facilitaire werkveld brengen inhoud en structuur samen met processen en personen. Vooruitstrevende praktijkvoorbeelden worden toegelicht en de dag wordt op een bijzondere wijze afgesloten.

Reserveer alvast 10 november in uw agenda.

Over FMGezondheidszorg
FMGezondheidszorg is de beroepsvereniging voor staf- en leidinggevende functionarissen in de facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg (cure, care & comfort). FMGezondheidszorg biedt u een platform om informatie en ervaringen uit te wisselen met facilitaire collega’s die werkzaam zijn in ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. ‘Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken!’ is het motto van FMGezondheidszorg.