Beleving inzet Hago op Brightlands Chemelot Campus

Schoonmaakjournaal Hago - BrightlandsSchoonmaakbedrijf Hago is gestart op Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Hago is daar verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hoofdgebouw Center Court en de meeste van de overige gebouwen op het campusterrein. Het contract is afgesloten voor drie jaar, met twee optiejaren. 

Rian de Jong, directeur regio Zuid Hago: “Brightlands is een enorm dynamische omgeving. Er heerst een grote diversiteit. Zo lopen er vele internationale studenten van de universiteit, maar zijn er ook kantoren gevestigd. Die diversiteit vraagt om een flexibele, gastvrije aanpak. Je wilt tenslotte dat iedere gebruiker zich prettig voelt. Behalve de schoonmaak, leveren wij op verzoek van Brightlands ook handymannen en een vergaderservice. Onze dames van de vergaderservice zorgen ervoor dat de vergaderruimte er voor iedereen netjes uitziet, terwijl de handymannen allerhande klussen oppakken, waardoor alles functioneert zoals het hoort. Dergelijke diensten zorgen samen met onze resultaatgerichte manier van schoonmaken voor een ultieme beleving voor de gasten en gebruikers. Iets waar Brightlands veel waarde aan hecht.”

Openheid en ontzorging
Belangrijk in de samenwerking is openheid. Hago en Brightlands zijn gewend om open en eerlijk te communiceren. De Jong: “Afspraak is afspraak. Simpel, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor ons is het echter de basis voor een fijne samenwerking. Daarnaast willen we Brightlands zoveel mogelijk ontzorgen. Zo sturen we ook de glasbewassing aan en coördineren wij de levering van sanitaire supplies. Op die manier stemmen wij alle diensten naadloos op elkaar af en hebben zij daar geen omkijken naar.” Met Brightlands voegt het Limburgse Hago wederom een provinciegenoot aan haar klantenportefeuille toe. “Dat blijft toch altijd extra speciaal. Het schept een waardevolle band die we graag koesteren.”

Op de foto v.l.n.r. (zittend): Luc Lanclus (COO Brightlands) en Rian de Jong (Hago); (staand) Dim Linssen Manager Purchasing en Rachél Witte, location manager namens Brightlands. Angelique Meuwissen (Hago) en Yvonne Lahaye (Hago)

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met bijna 12.000 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Over Brightlands Chemelot Campus
Op Brightlands Chemelot Campus wordt onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd en wordt onderwijs gegeven op het gebied van chemie en materialen, en aanverwante life sciences. De focus ligt op hoogwaardige materialen en duurzame technologieën. De campus ontwikkelt zich tot een creatieve broedplaats voor innovatie en voor nieuwe bedrijven met duizenden hoogopgeleide medewerkers. Deze dynamische situatie is mede het resultaat van samenwerking tussen de bedrijven, onderwijsinstellingen en kennisinstituten alsmede de overheid. De campus levert een actieve bijdrage, onder meer door het faciliteren van de bouw van proeffabrieken en het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe bedrijvigheid. Chemelot Campus werkt onder de naam Brightlands samen met Maastricht Health Campus, Campus Greenport Venlo en Smart Services Campus te Heerlen, alle gelegen in Limburg.

 

 

×