Wetrok, ECMR, Kärcher en Alpheios winnaar Innovation Awards

Op 6 mei zijn de winnaars bekendgemaakt van de ISSA/Interclean Innovation Awards. Uit de tien genomineerden, die de internationale jury van deze tiende editie van de Award-verkiezing koos, werden vijf prijzen uitgereikt: drie categoriewinnaars, één overall winnaar en één publieksprijs. Wetrok, ECMR, Alpheios en Kärcher: gefeliciteerd!
Interclean Innovation Award winnaars 2014

In de categorie Machines, accessories and components ging de prestigieuze Innovation Award naar Wetrok voor haar Discomatic Mambo: een compacte 30 liter schrobmachine. In de categorie Equipment/tools for cleaning, care and safety won Kärcher met B 60/10 C, die het gat vult tussen mop, emmer en schrobzuiger. De award voor de derde en laatste categorie Management, Training Solutions and Related Products ging naar European Cleaning Machines Recycling (ECMR), die op geheel unieke wijze invulling geeft aan het lifecycleproces van reinigingsmachines.

Uit deze drie categoriewinnaars koos de jury Kärcher als overall winnaar. Alpheios pakte de publieksprijs en haalde de meeste stemmen binnen met de innoverende en vooruitstrevende Google Glass: Alpheios ExpertAtHand.

×