Changing the game, changing the name

Uitnodiging voor het Kwaliteits Kennis Event van LOSK-QMS en Qualis. Dit kennisevent stond al in 2020 op de agenda, maar kon vanwege de beperkende corona-maatregelen niet doorgaan. Daarom doen beide partijen een nieuwe poging en organiseren het event op 13 december aanstaande. Je bent van harte uitgenodigd voor Changing the game, changing the name bij Kärcher in Made.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst legt een aantal sprekers uit wat de praktische en commerciële voordelen voor jou zijn bij het gebruik van:

  • LOSK-QMS: een objectief gebruiksvriendelijk meetsysteem dat gebaseerd is op de praktijk, de daadwerkelijke kwaliteit en niet op afkeur en/of willekeur.
  • Qualis: een onafhankelijk kwaliteitsmeetbureau dat voor de gehele schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers, middels het LOSK meetsysteem, metingen uitvoert en jou voorziet in een professionele verslaglegging.
  • Keurmerk Verantwoord Schoon: een absoluut uniek praktijk-keurmerk waarmee je aantoont dat je verantwoord werkt inzake afspraken, medewerkers, klanten, veiligheid, milieu en kwaliteit.

Het programma 

13.00 uur: Ontvangst bij Kärcher in Made (bij Breda)
13.15 uur: Welkom en aanvang bijeenkomst
13.40 uur: Werkwijze van LOSK-meetsysteem en beantwoorden van vragen
14.15 uur: Wat kan Qualis voor jou betekenen om de echte kwaliteit inzichtelijk te maken
14.45 uur: Kennismaking Keurmerk Verantwoord Schoon. Wat is het succces?
15.30 uur: Afsluiting
Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten en de showroom van Kärcher te bezoeken.

Ben jij er op 13 december bij? Klik hier om je aan te melden voor dit gratis kennisevent.