Unger, Waspak, Loxam Workx en meer op Glazenwassersmiddag

Facility Trade Group - WaspakWie kennis wil maken met de laatste trends en noviteiten in glasbewassing, is welkom op de Glazenwassersmiddag van Facility Trade Group, op vrijdag 2 juni in Almelo. Het thema van de Glazenwassersmiddag is Ergonomie en veiligheid. Aan dit vakevent werken onder meer Unger, Waspak, Dynajet, Loxam Workx, Snickers Workwear en Elten Veiligheidsschoenen mee.

“Tijdens deze middag geven we samen met verschillende leveranciers inzicht in de trends en ontwikkelingen in glazenwassen en veiligheid. Maar vooral belangrijk: welke ontwikkelingen voor u een bijdrage kunnen leveren in het optimaliseren van uw dienstverlening. Tevens profiteert u deze middag van speciale introductiekortingen. Uiteraard is er de mogelijkheid onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en kunt u terecht bij onze experts voor persoonlijk advies”, nodigt Facility Trade Group uit.

Enkele highlights
Unger is aanwezig met de nieuwe Hydropower RO unit en met de award winning Unger Stingray. De RO unit en de Unger Stingray met nieuwe Tripad kunnen bezoekers tijdens de Glazenwassersmiddag testen.

Verder kan het Waspak worden getest en is de hogedruktrailer Dynajet operationeel. Op het gebied van regelgeving van klimmateriaal worden ins & outs toegelicht.

Verder zijn Loxam Workx (materieelverhuur) aanwezig en toont Snickers Workwear (werkkleding voor de professionele vakman) zijn kledinglijn. Elten Veiligheidsschoenen geeft een toelichting waarom en waar je welke veiligheidsschoenen dient te dragen. Extra aandacht is er voor de Biomex veiligheidsschoen, die de medewerker beschermd tegen verzwikken.

Bent u erbij?
U bent vrijdagmiddag 2 juni welkom tussen 14.00 en 17.00 uur
Bedrijvenpark Twente 151 in Almelo

 

×