Stichting Nelis zoekt werkgevers en stagegevers in Utrecht en omgeving

stichting-nelis-diploma-uitreiking-29-08-2016-groep-4-foto-arnaud-roelofsWegens succes geprolongeerd… Op donderdag 13 april organiseert Stichting Nelis wederom een Laddertjesdag in Utrecht. Van 08.30 tot 12.30 uur vindt de wervings-en selectiedag plaats in het groepskantoor van Portaal, Beneluxlaan 9 in Utrecht. Jongeren kunnen kennismaken met het vak van glazenwasser en, bij voldoende glazenwassers-DNA, opgaan voor het leer–/werktraject Op de Ladder naar Succes van Stichting Nelis. Ook werkgevers zijn van harte welkom op de Utrechtse Laddertjesdag, want Nelis is op zoek naar sociale werk- en/of stagegevers, die een bijdrage willen leveren aan de participatie en social return van zeer gemotiveerde kandidaten.

Ladder naar succes
Janine Hoeijmakers, coördinerend coach van Stichting Nelis: “Jongeren nodigen we uit om deel te nemen aan de verschillende praktijkonderdelen: ladderen, handmatig en telescopisch zemen en kennismaking met de hoogwerker. Zo kunnen we samen kijken of je beschikt over het glazenwassers DNA en of je geselecteerd kan worden om deel te nemen aan ons project Op de Ladder naar Succes om je te helpen aan een baan in de glazenwasserij en schoonmaakbranche.”

Zeer gemotiveerde kandidaten
“Werkgevers van een glazenwassers- en schoonmaakbedrijf nodigen we uit om kennis te komen maken met Stichting Nelis. We zijn namelijk op zoek naar die sociale werk- en/of stagegever, die een bijdrage wil leveren aan de participatie en social return van zeer gemotiveerde kandidaten uit ons traject. De Laddertjesdag is bij uitstek de gelegenheid om te kijken of er onder de sollicitanten geschikte jongere(n) zijn en om alle (financiële) voordelen die een kandidaat uit ons traject meebrengt te bespreken.”

Over Nelis
Stichting Nelis leert zijn jongeren op een ambachtelijke, veilige manier de fijne kneepjes van het vak samen met werkgevers, die Nelis-jongeren een kans wil geven. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en het ontwikkelen van competenties. Door onze positieve benadering, nauw contact met werkgevers, een passende vakopleiding te bieden en begeleiding naar stage/baan, kan Stichting Nelis het verschil maken bij de bemiddeling van jongeren met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janine Hoeijmakers: janine@stichtingnelis.nl of 06 – 22 46 76 45. Of kijk op www.stichtingnelis.nl voor een leuke indruk van deze bijzondere stichting.

×