Overwin elk vloerprobleem met de gratis Wecoline vloerpad app

Wecoline vloerpad appWelke pad is nu het meest geschikt voor welk type vloer, type machine of soort vervuiling? Het antwoord op al deze vragen deelt Wecoline vanaf nu met de gratis Wecoline vloerpad app. Een app, die stapsgewijs het ‘vloerprobleem’ in kaart brengt en een advies geeft over welke pad dit probleem kan overwinnen. Ook geeft de app informatie over de juiste werkwijze met korte filmpjes.

De schoonste vloer en het beste resultaat: een grote uitdaging voor elke schoonmaker. Zeker ook omdat de opdrachtgever kostenbewust is en hoge verwachtingen heeft over het schoonmaakniveau. Om het beste resultaat op de vloer te bereiken, zijn niet alleen de beste materialen nodig, maar is ook kennis over die materialen van belang. Want met meer dan 30 verschillende soorten vloerpads in het assortiment maakt de keuze voor de juiste pad wel degelijk een groot verschil.

Situaties waarin een schoonmaker een verkeerde vloerpad op de vloer gebruikt en zo schade aanricht of de vloer niet schoon krijgt, zijn Derik Landman (marketing & sales director van Wecoline) niet vreemd: “Zo kregen wij onlangs nog de vraag waarom een marmeren vloer na reinigen met een zwarte pad zo weinig glans meer gaf. Door de juiste vloerpad te gebruiken, wordt tijd bespaard, het resultaat verbeterd en het aantal periodieke reinigingen verminderd. De juiste pad is écht de moeite waard”, aldus Landman.

Om 24/7 een goed advies te kunnen geven, heeft Wecoline de vloerpad app ontwikkeld. Door het beantwoorden van vier simpele vragen, krijgt de gebruiker een professioneel advies ondersteund met filmpjes over het juiste gebruik van de pad op de vloer. En mocht de gebruiker toch meer informatie nodig hebben, dan kan men Wecoline direct bereiken per mail of telefoon door een simpele druk op een van de buttons in de app. De Wecoline vloerpad app wordt geïntroduceerd tijdens de ISSA/Interclean van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 mei in Amsterdam RAI.

De Wecoline vloerpad app te downloaden via de App-store en Play Store.
Meer informatie: www.wecoline.com/app

×