Blue Wave introduceert huurconcept machines

Blue Wave - huurconcept reinigingsmachinesBlue Wave uit Zutphen biedt sinds kort professionele stofzuigers, waterzuigers, schrobmachines, schrobzuigmachines en tapijtreinigers ook te huur aan. Met dit verhuurconcept speelt de vakgroothandel in op de behoefte aan flexibiliteit en minimalisering van investeringen in facilitaire organisaties.

ZZP’ers en kleine bedrijven in de schoonmaakbranche hebben behoefte aan de inzet van professionele machines, maar de mogelijkheid tot investering of stalling is er niet altijd. Door machines te huren, heeft men de flexibiliteit om snel te switchen naar een andere machine als de opdracht daarom vraagt en voorkomt men hoge investeringen. Voor grote en middelgrote organisaties kan het huren van een machine ook interessant zijn, bijvoorbeeld bij periodiek onderhoud of na evenementen.

Ferry van Sluijters, directeur van Blue Wave, licht toe: “We hebben dit verhuurconcept ontwikkeld als service naar onze opdrachtgevers in een tijd, waarin investeringen onder druk staan. We bieden hiermee niet zozeer een product, maar wel een oplossing aan: wel de lusten en niet de lasten.”

Blue Wave is totaalleverancier, gespecialiseerd in het leveren en verzorgen van reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotelamentities. Het bedrijf is merkonafhankelijk, mede hierdoor kan men goed  adviseren over welk merk en type het project of bedrijf het beste past. Hiervoor kan men terecht in de Blue Wave Shop bij een van de specialisten in vloerreiniging en –onderhoud.

×