29 augustus: grootse diploma-uitreiking stichting Nelis bij Jacobs Douwe Egberts

Douwe Egberts - kopje koffieStichting Nelis, een gewaardeerd werkgelegenheidsproject in de schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging, viert op maandag 29 augustus haar eerste succes van dit seizoen onder het mom Kopje koffie glazenwasser? Niemand minder dan het koffie- en theebedrijf JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) ontvangt de Nelis-kandidaten uit Breda, Den Haag, Tilburg en Utrecht op de JDE-locatie in Utrecht en verzorgt daarbij een heerlijk kopje koffie.

Ian Smeyers, oprichter van Stichting Nelis: “Als stichting maken wij geen winst, dat is natuurlijk geen verrassing. Daarom zijn financiële mogelijkheden beperkt. Toch willen we de geslaagden op een leuke wijze hun diploma overhandigen, omdat dit voor vele een mijlpaal in hun leven is.”

Betrokken Ondernemers Breda
Naast JDE zet ook stichting Betrokken Ondernemers Breda zich vrijwillig in om deze grootse diploma-uitreiking mogelijk te maken. Betrokken Ondernemers Samen voor Breda is hét netwerk en de specialist in maatschappelijk betrokken ondernemen in Breda. Het doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van maatschappelijk betrokken ondernemen. Smeijers: “De stichting heeft zich sterk gemaakt en vervoersmaatschappij Arriva bereid gevonden een Brabantliner in te zetten voor het vervoer van onze Nelis-kandidaten.”

Edwin Vissers, exploitatiemanager van Arriva in Breda: “We voelen ons zeer betrokken in Brabant en zijn graag op het verzoek van stichting Betrokken Ondernemers ingegaan om deze groep geslaagden uit Breda en Tilburg naar Utrecht te vervoeren. Ook wij zijn van mening dat deze jongeren een mooie diploma-uitreiking verdienen en dragen graag een steentje bij door het vervoer aan te bieden”.

Met dank aan
Smeijers: “Ook onze reguliere sponsors Unger, Greenspeed en Haagclean dragen ons nog steeds een warm hart toe. Zij zorgen al jaren dat de Nelis-kandidaten adequaat en professioneel materiaal kunnen gebruiken. Uiteraard zijn er door de jaren heen vele ondernemers betrokken geweest bij de zorg voor onze kandidaten. we bedanken daarom iedereen die het in de afgelopen vijf jaar mogelijk heeft gemaakt deze jongeren te helpen en nu ook een fantastische diploma-uitreiking te bezorgen.”

×