50-jarige exposant op Schoonmaak Vakdagen Numatic trakteert op toekomst

Een nationale schoonmaakbeurs met meer dan 50 exposanten, met grootse noviteiten, innovaties en lanceringen, dat is bijzonder. Tussen hen bevindt zich een 50-jarige: Numatic. Ook bijzonder. En ja, wie jarig is, viert feest en trakteert. De fabrikant van professionele schoonmaakmachines – pakt ‘circulair’ uit en trakteert de branche op toekomst. Toekomst met de presentatie van de ReFlo-werkwagens en de lancering van de eerste stofzuiger van 75% gerecycled materiaal met een 420 Watt motor en een levensduur van 2700 uur. Alle heel bijzondere aspecten. Bezoek je de Schoonmaak Vakdagen en de Numatic-stand, dan maak je kans op deze recycled Numatic stofzuiger.

“In de wereld van vandaag hebben we allemaal een serieuze verantwoordelijkheid om te reageren op de bijna onvermijdelijke tekorten aan energie en hulpbronnen van morgen. Als fabrikant erkennen we de behoefte en vraag naar duurzame reinigingsoplossingen. De uitdaging is duurzame reinigingsoplossingen te ontwikkelen, zonder de productiviteit of kwaliteit in gevaar te brengen”, legt Rogier Moorman, managing director van Numatic uit.

“Nu we ons 50e jaar vieren, zijn duurzaamheid en productiviteit waarden, die het hele Numatic-assortiment kenmerken.”

Op de Schoonmaak Vakdagen legt Numatic de focus op de in dit voorjaar gelanceerde werkwagens gebaseerd op de ReFlo-technologie: de ECO-Matic (voor iedere locatie een toepasbare basisuitvoering), de SERVO-Matic (middenkader werkwagenlijn) en de PRO-Matic (de topper die online via Nu-Design geheel naar wens kan worden samengesteld). Alle producten die Numatic ontwikkelt, zijn gebaseerd op vier kernwaarden: duurzaam, innovatief, betrouwbaar en prijs. Rogier: “De nieuwe werkwagen productlijnen worden in onze eigen fabriek in Engeland gemaakt. Zo weten we exact dat de productie voldoet aan onze maatstaven van kwaliteit en kunnen we onze relaties en gebruikers verzekeren, dat de wagens volledig bestaan uit gerecycled kunststof.”

Feestweken
Natuurlijk trakteert Numatic de bezoekers aan de Schoonmaak Vakdagen, op dinsdag 12 en woensdag 13 november in Expo Houten, op deze toppics, maar Numatic viert ook feest met hen. “In de weken 40 tot 50 staat elke werkdag in het teken van een thema. Bijvoorbeeld Duurzame Dinsdag of Verrassings Vrijdag. We voeren 50 feestacties en delen die met onze facilitaire dealers. De komende editie van de Schoonmaak Vakdagen vallen middenin deze feestweken, dus pakken we in Expo Houten zeker ook uit. We verloten namelijk 10 exemplaren van onze nieuwe ReFlo-stofzuiger onder de serieuze bezoekers aan onze stand. De nieuwe stofzuiger is gemaakt van de hoogste kwaliteit gerecycled kunststof en wordt eind 2019 verwacht. We kennen geen andere ‘circulaire’ stofzuiger op de markt met deze fenomenale prestaties. We zijn er dus nu al trots op!”

Van toen naar nu en op naar de 100
Numatic: wat in 1969 begon met een stofzuiger voor kolen, is nu uitgegroeid tot een mondiaal concern met duurzame, betrouwbare en innovatieve reinigingsmachines die niet meer weg te denken zijn uit het schoonmaaklandschap. Rogier tot slot: “We hebben onze producten vanaf de eerste dag volgens onze filosofie van duurzaamheid en productiviteit ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd, waarbij we de normen overtreffen en duurzame reinigingsoplossingen leveren die de productiviteit bieden die je vandaag, morgen en de komende 50 jaar nodig hebt.”

Bezoek Numatic op stand 10.05 en maak kennis met de duurzame reinigingsoplossingen en ReFlo-technologie.
Reserveer hier je gratis ticket voor de Schoonmaak Vakdagen. 

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×