Succes voor CSU, waardecheques voor schoonmakers

juli 6, 2017 in Schoonmaakmensen

Schoonmaakjournaal CSU bedankkaart schoonmaakmedewerkersDuizenden werknemers van CSU profiteren mee van het succes van het Udense schoonmaakbedrijf. Deze week krijgen schoonmaakmedewerkers goed bericht. Dankzij een positief bedrijfsresultaat ontvangen zij begin juli een unieke winstuitkering in de vorm van een waardecheque.

Voorzitter raad van bestuur John van Hoof: “CSU besteedt al jaren op verschillende manieren aandacht aan zijn personeel. Als mensenbedrijf vindt CSU dat schoonmaakmedewerkers en hun vak altijd en iedere dag aandacht verdienen, niet alleen tijdens De Dag van de Schoonmaker. Voor schoonmaakmedewerkers is er daarom al een aantal jaren een unieke winstuitkering boven op de cao-afspraken. Omdat CSU de financiële doelstellingen heeft behaald, krijgen medewerkers die aan de gestelde criteria voldoen, een pluim in de vorm van een waardecheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het aantal dienstjaren bij CSU en de omvang van het dienstverband.”

Over CSU
CSU kwam in 2016 uit het jaarlijkse onderzoek van MT100 als meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf van Nederland uit de bus. CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.  Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predikaat Best Managed Company. In 2017 werd CSU voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.

Delen