Pinnetjesregen WVS Schoonmaak prachtig voorbeeld voor De Dag van de Schoonmaker

juni 5, 2018 in Schoonmaakmensen

Met een knipoog naar de lintjesregen organiseerde WVS Schoonmaak een pinnetjesregen en zette het bedrijf 31 medewerkers eind april in het zonnetje.  Hoe mooi kan dit als voorbeeld  dienen voor De Dag van de Schoonmaker volgende week vrijdag 15 juni.  “Tijdens een feestelijke middag in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur kregen zij als blijk van waardering een pinnetje opgespeld. Klanten en leidinggevenden hadden de medewerkers samen voorgedragen”, blikt WVS Schoonmaak terug. 

Wordt de ene medewerker geroemd om zijn betrokkenheid (“Ze zegt nooit nee en helpt altijd als dat nodig is”), de ander wordt in het zonnetje gezet vanwege zijn sociale vaardigheden (“Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Collega’s die wat stiller zijn, betrekt zij er ook bij.”). Joint venture manager William Koppers is trots op zijn medewerkers: “Kijk die stralende gezichten. Wat een feest om onze mensen zo in het zonnetje te kunnen zetten!”

Waardering
Veel van de medewerkers van WVS Schoonmaak hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. WVS merkt dat door hun medewerkers wat meer aandacht en begeleiding te geven, ze er veel voor terugkrijgen. “Onze medewerkers zijn enorm loyaal, gemotiveerd en betrokken en ze leveren kwaliteit. Elke dag weer”, zegt Koppers. “Dat vinden wij niet vanzelfsprekend. Wij en ook onze klanten zijn daar heel blij mee en maar wat trots op. Tijdens deze pinnetjesregen laten we onze waardering blijken.”

Over WVS Schoonmaak
WVS Schoonmaak is een joint venture van WVS en Vebego International. WVS is het leer-werkbedrijf van West-Brabant en ontwikkelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Vebego International is een Limburgs familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een Europese grootmacht op het gebied van facility services.

Over De Dag van de Schoonmaak
Op vrijdag 15 juni vindt de derde landelijke editie van De Dag van de Schoonmaker plaats. Voor alle schoonmakers van Nederland creëren we op die dag een feestelijk podium. Zij verdienen dat podium. Zij verdienen het om in het zonnetje te staan. Immers, zij maken het verschil! Doet u mee aan De Dag van de Schoonmaker? Dat kan heel eenvoudig én hartverwarmend.

Delen