Ivanka, Derya, Lucie, Tuncay, Brahim en Peter zijn Hago’s Schoonmakers van het Jaar

juli 11, 2017 in Schoonmaakmensen

Ivanka Besirevic-Curcic, Derya Dag, Lucie Ketelaars, Tuncay Serek, Brahim Adahi en Peter van Nuenen zijn de winnaars van Hago’s Verkiezing tot Schoonmaker van het Jaar. Zij zijn namens Hago de officiële inzendingen voor de landelijke Verkiezing van de Golden Service Awards.

De zes winnaars zijn vandaag op het werk, thuis of via de telefoon overvallen door collega’s, leidinggevenden, klanten en soms zelfs familieleden met felicitaties, applaus en bloemen.

Kandidaten
De zes Hago-bedrijven zonden in totaal 24 kandidaten in voor de verkiezing. De afgelopen vier weken konden de genomineerden via social media hun vrienden, familie, collega’s en de (medewerkers van de) opdrachtgever oproepen op hun te stemmen. Ook boog dit jaar een jury zich over de inzendingen om ook collega’s die wat minder thuis zijn op social media een eerlijke kans te geven.

Stemmen
Aan de top 6 van de jury en de top 6 met de meeste publiekstemmen zijn respectievelijk 12, 10, 8, 5, 3 en 1 punt(en) toegekend. De zes kandidaten met opgeteld de meeste punten zijn de winnaars van deze verkiezing.

Reacties
Bijzonder aan de uitkomst is dat collega’s en ‘best buddy’s’ Brahim Adahi en Tuncay Serek samen door zijn. Brahim scoorde de meeste publieksstemmen door zo ongeveer alle studenten van de Hogeschool Utrecht te mobiliseren op hem te stemmen. Zijn collega Tuncay Serek kon rekenen op de meeste punten van de jury. Tim ten Bokkel Huinink, leidinggevende: “Allebei waren ze ontzettend verrast. Ze voelen zich vereerd. De interne strijd is nu losgebarsten.”

Peter van Nuenen werd op zijn werk bij opdrachtgever Friesland Campina in de bloemetjes gezet. Tonny Jansen, leidinggevende: “Zijn collega’s trakteerden hem op een oorverdovend applaus en feliciteerden hem kei van harte. Peter straalde van oor tot oor. Een superleuk moment.”

Leidinggevende Saida Eljaddaoui verraste collega Lucie Ketelaars met het goede nieuws bij opdrachtgever Achmea. Saida: “Ze reageerde super verrast, super blij en super strijdbaar: ze gaat nu alles op alles zetten voor die landelijke titel.”

Ivanka Besirevic-Curcic (foto) en Derya Dag zijn vandaag telefonisch op de hoogte gesteld van het goede nieuws. Zij genieten op dit moment namelijk al van een heerlijke vakantie.

Verder lezen over Hago’s Schoonmaker van het Jaar: http://www.schoonmakervanhetjaar.nl

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ‘s Ochtends, ‘s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Delen