HECTAS Meewerkdag: dag van wederzijds begrip

oktober 18, 2017 in Schoonmaakmensen

Hectas collage Meewerkdag 2017 SchoonmaakjournaalNa het grote succes van de HECTAS Meewerkdag in 2016 zijn de stafmedewerkers van HECTAS ook dit jaar weer massaal de weg op gegaan en hebben hard mee gepoetst met de collega’s op de werkvloer.

Van administratiemedewerker tot salesmanager, van systeembeheerder tot directeur: allemaal hebben ze de poetsdoek en de stofzuiger aangepakt en hard meegewerkt. Door het schoonmaakvak in de praktijk te ervaren en de verbinding tussen onze kantoren en de werkvloer ontstaat er wederzijds begrip en onderlinge waardering. Dat is de kracht van de Meewerkdag!

Een blijvend succes
De volgende HECTAS Meewerkdag 2018 staat alweer in onze agenda’s vanwege de enthousiaste reacties van de stafmedewerkers, onze betrokken en keihard werkende collega’s in de uitvoering en van de deelnemende opdrachtgevers.

Algemeen directeur van HECTAS Arthur van der Gaag: “Wat een waardevolle dag was dit! Iedereen kwam razend enthousiast weer terug en allemaal vol leuke verhalen. Wij vinden het ontzettend belangrijk om in gesprek te blijven met onze collega’s in de schoonmaak. Zij maken het verschil voor HECTAS bij onze opdrachtgevers en verdienen wat ons betreft alle waardering!”

 

 

Delen