Gom 2e Uitblinker: Hicham Akourrih

juli 6, 2018 in Schoonmaakmensen

Het was wat onrustig op de Tilburg University: het team ‘Cobbenhagen building’ van Hicham Akourrih was bij elkaar geroepen. Naast de gebruikelijke leiding waren er meer collega’s ‘van kantoor’ aanwezig, waaronder directeur Gom Onderwijs Michel van den Berg. En Michel kwam niet zo maar langs; hij kwam vertellen dat hun eigen collega Hicham de Gom Uitblinker kwartaal 2 van 2018 is geworden.

Mooi nieuws natuurlijk en na overhandiging van de oorkonde en een mooie bos bloemen maakte Hicham bekend welk cadeau hij had uitgekozen: een gezellig avondje uit eten… met zijn collega’s. Want zoals hij aangaf, kan hij geen Uitblinker zijn zonder de hulp en steun van zijn team.

Wie is Hicham Akourrih?
Hicham is niet voor niets als Gom Uitblinker gekozen; naast dat hij goed werk verricht, is hij goed met techniek en is hij niet bang om studenten aan te spreken en indien nodig te corrigeren. Maar bovenal helpt hij de mensen die via social return op deze vestiging zijn gestationeerd. Heel geduldig en sociaal. En dat sociale wordt benadrukt door zijn beslissing om het cadeau als team te delen!

Gom Uitblinker verkiezing
Gom heeft eind 2017 een nieuwe verkiezing in het leven geroepen: de Gom Uitblinker. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker gaat het juist om de collega’s, die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen, die een echte Ambassadeur voor Gom is.

Diana Jansen werd verkozen tot de eerste Gom Uitblinker.

Delen