EW en opdrachtgevers enthousiast over 16e editie DT op werkvloer

februari 8, 2018 in Schoonmaakmensen

Op 2 februari vond het jaarlijkse DT op de werkvloer plaats bij EW Facility Services. Op die dag draait het directieteam een dag mee in de schoonmaakdienstverlening bij opdrachtgevers. “Een dag waarop we zoveel enthousiasme en betrokkenheid ervaren”, blikt algemeen directeur Bas Cornelissen terug.

Als ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag streeft EW Facility Services goed werkgeverschap na. De multiservice facilitair dienstverlener wil voor haar medewerkers een prettige werkomgeving verzorgen, waarin zij met plezier aan het werk zijn, goed met elkaar kunnen samenwerken en waarin men zich thuis voelt. Om dit te kunnen realiseren, is het van belang om continu contact te houden met medewerkers en te luisteren naar en leren van hun praktijkervaring. Niet alleen middels het jaarlijkse DT op de werkvloer streeft zij deze doelstelling na, investeren in haar medewerkers is een fundamenteel aspect voor de facilitair dienstverlener. Persoonlijke ontwikkeling en het bieden van training- en opleidingsprogramma’s zijn hierin voor EW Facility Services belangrijke factoren.

Continu verbeteren
Tijdens DT op de werkvloer ervaren we elk jaar opnieuw zoveel enthousiasme en betrokkenheid bij onze medewerkers, zowel richting onze eigen organisatie als richting de organisatie van onze opdrachtgevers”, aldus algemeen directeur Bas Cornelissen. Natuurlijk worden er ook verbeterpunten gesignaleerd. “Deze nemen wij mee in de continue evaluatie van onze interne processen, waardoor wij in staat zijn werkprocessen voor medewerkers te optimaliseren en onze dienstverlening steeds beter in te richten naar de behoefte van de opdrachtgevers en eindgebruikers. Wij organiseren inmiddels al 16 jaar deze meewerk-dag, maar het gaat nooit vervelen. Het is ontzettend leuk om op deze wijze binding te houden met onze mensen”.

Diversiteit aan opdrachtgevers
Dit jaar gingen de directieleden aan de slag bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Voor onder meer financieel directeur Manuela Spaninks was dit de eerste ervaring met de jaarlijkse traditie van de facilitair dienstverlener. Zij stak de handen uit de mouwen in het Diakonessenhuis in Utrecht: “Tijdens mijn start bij EW Facility Services heb ik reeds bij een aantal locaties schoongemaakt, maar ik had nog niet het voorrecht om bij een dergelijke bijzondere zorglocatie aan de slag te gaan. Ik trof daar een heel enthousiast team met hart voor het werk. Een topteam dus!”

Over EW Facility Services
EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen de dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor de facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat ze voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Delen