Carrièrekansen voor CSU schoonmakers bij Conservatorium Hotel

februari 14, 2017 in Samenwerkingen, Schoonmaakmensen, Sociaal ondernemen

Schoonmaakjournaal - Conservatorium Hotel en CSU Hotel ServicesHet vijfsterren Conservatorium Hotel in Amsterdam en CSU Hotel Services investeren samen in personeelsontwikkeling. Ze ondertekenden recent het gezamenlijke opleidings- en incentiveprogramma. Daarmee kunnen schoonmakers doorgroeien tot supervisor en loyalty- en kwaliteitsbonussen verdienen. Ook eigen medewerkers van het Conservatorium Hotel participeren in het programma.

Dit opvallende initiatief biedt schoonmaakmedewerkers meer toekomstperspectief. Beide partners riepen een bonusstelstel in het leven. Medewerkers die een bepaalde tijd in dienst blijven en goed scoren op kwaliteit kunnen rekenen op een extra financiële stimulans.

Op de foto v.l.n.r.: Robert Goudappel, directeur van CSU Hotel Services, Reinier Bunnik, Director of Rooms Conservatorium Hotel, en Ron Schoonaard, operational directeur van CSU Hotel Services.

‘Topkwaliteit opleidingsinstituut’
Reinier Bunnik, Director of Rooms van het hotel aan de Amsterdamse Paulus Potterstraat: “We willen niet alleen een topkwaliteit hotel zijn, maar ook een topkwaliteit opleidingsinstituut, samen met CSU Hotel Services. Binnen een hotel is de functie van room attendant vaak het eindstation. Bij ons kunnen medewerkers nu uitgroeien tot volwaardig supervisorniveau. Wij hebben ervaren dat veel van onze medewerker zich willen blijven ontwikkelen en niet hun leven lang room attendant willen blijven. Daarom is deze opleidingsmogelijkheid erg belangrijk voor ons.”

Robert Goudappel, directeur van CSU Hotel Services, juicht de samenwerking toe: “Ontplooiing van medewerkers past volgens ons beiden in een moderne visie op personeelsbeleid. De investering leidt tot meer binding, een stabiele bezetting en daarmee een betere gastbeleving.” 

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Uit het jaarlijks onderzoek van MT100 in 2016 is CSU aangemerkt als best gewaardeerd schoonmaakbedrijf. In 2017 werd CSU voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

Delen