Aicha Kaaouas van Hago Next #schoonmaaktopper maart

april 12, 2018 in Schoonmaakmensen

“Ze verdient het om nummer één te zijn”, zegt praktijkcoach Yasar Kacmaz van Hago Next. “Ze komt dagelijks met een mooie glimlach binnen en doet haar werkzaamheden uitmuntend.” Eind maart was er een klein feestje op het werk van Aicha Kaaouas, want zij is verkozen tot #schoonmaaktopper van maart!

#schoonmaaktopper is een initiatief van Alpheios, die dit jaar zijn 60-jarig bestaan viert. Deze mijlpaal viert Alpheios met alle #schoonmaaktoppers van Nederland en België, die al jaren voor een schone omgeving zorgen. Via nominaties en stemmen op de website en Facebook-pagina van Alpheios wordt elke maand een #schoonmaaktopper gekozen.

Aicha Kaaouas is de #schoonmaaktopper van maart. Ze werkt met heel veel plezier bij Hago Next. Volgens haar collega’s is zij een echte topper! Aicha volgt de maandwinnaar van februari Ayoub van Care op en troefde alle Nederlandse en Belgische inzendingen voor #schoonmaaktopper in maart af: Aicha ontving de meeste stemmen. Dus kwamen collega’s haar verrassen met film- en foto-opnamen, een cadeaubon van € 250,00, bloemen en mooie woorden van waardering.

Bekijk het feestelijke filmpje en maak kennis met Aicha op YouTube:

Wie is uw #schoonmaaktopper?
Kent u een (of meer) #schoonmaaktoppers? Upload een foto en laat ons weten waarom deze schoonmaker het verdient om een van de maandprijzen te winnen. Begin van elke maand wordt een winnaar bekendgemaakt, die een ereplaatsje in de Top 10 van #schoonmaaktoppers krijgt en kans maakt op een cadeaubon ter waarde van € 250,00. En de #schoonmaaktopper krijgt een eigen filmpje op YouTube! Klik snel op deze link voor uw nominatie.

Na 10 maanden is de top 10 van #schoonmaaktoppers compleet en wordt een ‘overall’ winnaar gekozen én benoemd tot Schoonmaaktopper 2018!
Stem elke dag opnieuw op uw schoonmaaktopper! www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios

Delen