Goede doelen

Schoonmaakjournaal deelt niet enkel het nieuws maar steunt ook drie belangrijke doelen:

Alpe d’HuZes

Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij duizenden deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op de eerste donderdag in juni tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen. Doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. En die strijd moet worden gewonnen! Want iedereen verdient een morgen.

In 2018 neemt Petra de Bruin, hoofdredacteur van Schoonmaakjournaal, met een team van tien vrienden – van 12 tot 65 jaar – te voet of per fiets aan dit evenement deel. Een bijzonder team voor een bijzondere missie, die op een bijzondere manier en met bijzondere uitstraling voor uw bedrijf nu al kan worden ondersteund. Informeer naar de mogelijkheden: info@schoonmaakjournaal.nl.

1.000.000 druppels

Elke persoon die zich bewust is van zijn omgeving en zijn verantwoordelijkheid daarin neemt, draagt bij aan een meer duurzame maatschappij. Eén persoon is echter de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat. Een miljoen druppels maken het verschil. Schoonmaakjournaal is één van die druppels. Meer info: 1 miljoen druppels.

 

Stichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers laat (chronisch en terminaal) zieke en (verstandelijk en lichamelijk) gehandicapte kinderen (6 tot en met 16) zelf vliegen. Een dag met een lach is het motto; de titel van Piloot het doel. Jaarlijks worden meer dan duizend kinderen Piloot. André Kuipers in ambassadeur van de stichting; in dit filmpje op YouTube laat hij u in één minuut kennismaken met Stichting Hoogvliegers.

 

Delen