Zorgtotaal 2017: drie vakbeursdagen vol inspiratie

maart 1, 2017 in Nieuws

1 Zorgtotaal 3 - foto SchoonmaakjournaalZorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs – van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart (09:30 – 16:30 uur) in de Jaarbeurs Utrecht – tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. De 2017-editie van Zorgtotaal staat voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment.

Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Exposanten
Op de lijst met exposanten staan onder andere AllSens Geurbeleving, BOMA Nederland, Carel Lurvink, Deb-STOKO Europe, Dr. Weigert Nederland, Groveko, Ille Papier-Service, Miele Professional, NEVI en SCA Hygiene Products. De voorlopige exposantenlijst via deze link bekijken.

Kennisdeling
Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Zorgtotaal is bovendien de plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

Delen