Werner & Mertz kiest voor sponsorship European Cleaning & Hygiene Awards

beker award prijsOp donderdag 9 november vindt de uitreiking van de prestigieuze European Cleaning & Hygiene Awards plaats in Rome. Bij deze awarduitreiking worden dienstverleners, facility managers, gebruikers en distributeurs uit de professionele schoonmaaksector in heel Europa beloond op vlak van technologie en innovatie. Werner & Mertz zal daarbij hoofdsponsor zijn van de categorie Duurzaamheid.

De tweede European Cleaning & Hygiene Awards wordt dit jaar georganiseerd in het prestigieuze Parco Dei Principi Grand Hotel in Rome met een galadiner. Er zullen in totaal tien categorieën zijn, waarvoor bedrijven zich in kunnen schrijven. Werner & Mertz sponsort de categorie Duurzaamheid. De awards zijn een erkenning voor de standards of excellence in de Europese professionele schoonmaaksector

Geen verrassing?
Dat de producent van duurzame schoonmaakproducten de taak van sponsor voor de categorie op zich neemt, komt niet als een verrassing. Werner & Mertz is immers Europees pionier wat betreft duurzaam produceren in de schoonmaakindustrie.

Omdat de European Cleaning & Hygiene Awards een van de weinige wedstrijden is waar klanten, schoonmaakbedrijven en in-house facilitaire dienstbedrijven aan kunnen deelnemen, besloten we de duurzaamheidscategorie van het event te sponsoren en er niet zelf aan deel te nemen”, duidt Frank Vancraeyveld, CEO tana-Chemie GmbH en hoofd Professional Divisie Werner & Mertz Group. “Deelnemen doen we zelf ter gelegenheid van innovatie- en duurzaamheidsawards gereserveerd aan fabrikanten, zoals de Interclean Innovation Awards.”

Meer informatie
De awards zijn een initiatief van European Cleaning Journal (ECJ) en worden georganiseerd door Environment Media Group. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij awards@europeancleaningjournal.com en infoS@werner-mertz.com.

Het event is te volgen op Twitter @ECH_Awards en tweeten kan met hashtag #ECHAwards17.

Over Werner & Mertz
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee voornaamste merken in Europa.

Het beschermen van hulpbronnen, duurzaamheid en het behoud van de biodiversiteit zijn altijd de hoofdbetrachting geweest van de Werner & Mertz Group, die EMAS-gecertificeerd is en de LEED Platinum ontving voor haar hoofdkantoor in Mainz.

De Werner & Mertz Group is al meer dan 150 jaar nauw verbonden met de plaats Mainz. De groep bestaat al meer dan 140 jaar en opereert volgens de principes van een milieuvriendelijke en duurzame zakelijke aanpak. Ze ziet duurzaamheid niet als een tijdelijke trend, maar als een traditie binnen de onderneming die op dagelijkse basis toegepast wordt.

Gerelateerd artikel: Finalisten European Cleaning & Hygiëne Awards bekend

http://schoonmaakjournaal.nl/nieuws/finalisten-european-cleaning-hygiene-awards-2017-bekend/

 

×