18 – 20 september 2017: Werner & Mertz gold sponsor WFBSC-congres

september 13, 2017 in Nieuws, België

Quick & EasyVan maandag 18 tot en met woensdag 20 september vindt in het Berlin ExpoCenter City het 22e congres plaats van de World Federation of Building Service Contractors (WFBSC). Werner & Mertz –  pionier in integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector – kondigt aan dat het gold sponsor is van dit congres.

Op het congres verzamelt de wereldwijde community van de gebouwservicesector met tal van belangrijke opinieleiders en influencers. Het congres verwacht zo’n 700 bezoekers van over de hele wereld.

Schoonmaak in digitale wereld
Het centrale thema van dit congres is Schoonmaak in een Digitale Wereld, met als voornaamste topics: Digitale strategieën voor Building Service Contractors; Relatiebeheer met klanten, personeel en stakeholders; Effecten van disruptieve technologieën; Werkomgeving en arbeidswetgeving in het digitale tijdperk; Data handling; Nieuwe vormen van rekruteren en kennis en educatie via digitalisering; Digitale procurement processen; Gevolgen van digitalisering op dienstverleningsprocessen en prestaties; ‘Slimme’ gebouwen en hun impact op de sector.

Voorstellen Quick & Easy
Zelf zal Werner & Mertz zijn nieuwe geconnecteerde trainingsapplicatie voor het QUICK & EASY systeem voorstellen. QUICK & EASY is een draagbare duospray, waaraan een flacon van 325 ml voor kraantjeswater en een schoonmaakproduct in een concentraatflacon van 325 ml gekoppeld worden.

Het eenvoudige plug-and-spray-systeem kan elk oppervlak snel en veilig de baas. De hervulverpakkingen zijn Cradle-to-Cradle GOLD gecertificeerd; de spraytrigger zelf platina.

Online registratie via http://wfbsc2017.berlin/registration/

Delen