2 september: VSR zomer-webinar met Alpheios ‘De wereld verandert, de mens niet…’

Op woensdag 2 september organiseert Vereniging Schoonmaak Research van 13.00 uur tot 14.30 uur het webinar De wereld verandert, de mens niet… Traditioneel vindt op de eerste woensdagmiddag van september de VSR Zomerborrel plaats, ditmaal zet de branchevereniging in op een online programma over het huidige tijdsgewricht waarin de wereld op zijn kop staat en de mens in die nieuwe werkelijkheid weer een plek moet zien te vinden. Een webinar met één moderator, twee keynote speakers en tal van praktische onderwerpen als dagschoonmaak, opleidingen en werkdruk.

Onder leiding van moderator Rita Brouwer, voorzitter van de Commissie Mens en Markt van VSR en manager Service Concepts bij Alpheios, laten twee deskundigen hun licht schijnen over de mens in de schoonmaakbranche in deze roerige tijden:

Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en voormalig voorzitter VSR, en Angelique Schuitemaker, directeur van het Institute for Positive Health (IPH).

Jacco geeft als ondernemer in de schoonmaakbranche zijn visie op het thema ‘De wereld verandert, de mens niet…’ en wisselt van gedachten met Angelique. Vanuit haar specifieke achtergrond belicht zij het thema, want in Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer sociale innovaties (zelfsturing, dagschoonmaak), opleidingen, werknemersgeluk, werkdruk en betekenisvol werk.

Vragen? Meer info? Mail: info@vsr-schoonmaak.nl

Premium

Bas Bönhke (Carel Lurvink): “Is disposable schoonmaakdoek duurder dan textiel?”

Het gevecht om de beste handendroging in een toiletgroep – papier, katoen of lucht...