VSR-event 22 november: gebruik de genialiteit van de natuur

duurzaam - stockfotoDinsdag 22 november 2016 gaat het jaarlijkse event van VSR over biomimicry: het nabootsen van de natuur om menselijke problemen op te lossen. Niet onbekend in de schoonmaakbranche. Immers, er zijn al gevelcoatings gebaseerd op het lotusblad, waarvan regen en vuil gemakkelijk afglijden. Expert Saskia van den Muijsenberg, oprichter van de stichting BiomimicryNL, vertelt erover in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (Icdubo) in Rotterdam.

Een ander voorbeeld waarin gebruik is gemaakt van de genialiteit van de natuur, zijn energie-efficiënte gebouwen geïnspireerd door termietenheuvels.Spreker Saskia van den Muijsenberg is gecertificeerd Biomimicry Professional en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in marketing en strategische innovatie. Zo werkte ze voor diverse Fortune-500-bedrijven. Deze combinatie van kennis en ervaring belooft niet alleen een leerzame middag maar ook een praktische. Want: wat levert het op? En hoe pak ik het aan?

Laat u inspireren
VSR koos voor een zeer toepasselijke locatie voor haar event over biomimicry: het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (Icdubo) in Rotterdam. Icdubo is het grootste innovatiecentrum voor duurzaam bouwen in Nederland. Alleen dat is al de moeite waard om u aan te melden. Laat u inspireren door een bijzondere visie op een duurzame wereld.

Aanmelding
Zowel leden als niet-leden kunnen zich voor het VSR-event aanmelden. De algemene ledenvergadering, die er op dezelfde locatie aan voorafgaat, is alleen voor leden. De uitnodiging volgt.

Locatie: Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 2, Rotterdam
ALV (alleen voor leden): 14.00-15.30 uur
VSR-event: 15.30 – 17.30 uur
Afsluitende netwerkborrel: 17.30 – 18.30 uur.

Over VSR
Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform en kennis- en onderzoeksinstituut voor professioneel schoonmaken.

×