Voormalig wereldkampioen Niels Feijen steunt Nelis

Nelis Company shirt Niels FeyenVoormalig wereldkampioen en viervoudig Europees Kampioen poolbiljart Niels Feijen is een veilingactie begonnen en levert daarmee een bijdrage aan de crowdfunding campagne van Nelis Company. Om 300 jongeren die aan de kant staan aan een baan te helpen, is Nelis Company een crowdfunding campagne gestart.

In de eerste plaats wil Nelis Company zoveel mogelijk jongeren bereiken, die worden opgeleid tot een baan binnen het Social Cleaning bedrijf dat door opa Nelis is opgericht. De opa van zowel Niels als Ian Smeyers, de kleinzoon van Nelis die het schoonmaakbedrijf heeft voortgezet, hielp jongeren die aan de kant stonden weer de ladder op.

Via www.nelis.company kan iedereen een bijdrage leveren. Tot op heden hebben 92 mensSchoonmaakjournaal Nelis Company shirtactie Niels Feijenen bijna € 25.000 gedoneerd. De teller staat op 41%. De komende twee weken wordt hard gewerkt om de resterende € 35.000 op te halen. Met iedere € 200 helpen we één jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Dit bedrag is nodig om hen op te leiden en de benodigde materialen aan te schaffen.

Tot maandag 19 juni 21:00 uur kon worden geboden op zijn Facebook-pagina op 1x  Mosconi shirt + 1x World Pool Masters shirt. Het hoogste bedrag dat wordt geboden wordt door Niels verhoogd met €100,00. Michaela Woltz is de gelukkige eigenaar en winnaar.

 

×