Volop waardering voor 500 Facilicom jubilarissen in Beatrix-theater

november 11, 2017 in Nieuws

Schoonmaakjournaal Facilicom jubilarissen 2017Familiebedrijf Facilicom Group uit Schiedam organiseerde op 9 november in het Beatrix Theater in Utrecht zijn jaarlijkse Jubilarissenavond. Dit jaar zijn 315 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 132 personen 25 jaar en 22 vieren een 40-jarig jubileum. Traditiegetrouw worden alle jubilarissen tijdens deze Jubilarissenavond bedankt voor hun jarenlange inzet.

“Facilicom voert al jaren een actief duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee zorgt Facilicom dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar het werk gaan tot je pensioengerechtigde leeftijd. De balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, en motivatie en betrokkenheid staan centraal. Een beleid dat zorgt voor lange dienstverbanden getuige de bijna 500 jubilarissen”, vertelt Geert van de Laar, CEO Facilicom Group. Op die manier houdt Facilicom waardevolle kennis en ervaring vast. Daarnaast garanderen lange dienstverbanden de continuïteit bij de opdrachtgevers.Schoonmaakjournaal Facilicom - Jamai - jubilarissenfeest 2017

Stralend feest
Petrie Doe, een van de 472 jubilarissen, vindt het belang van de Jubilarissenavond enorm groot. “Voor iedereen die zich inzet voor Facilicom – of dat nou op kantoor is, in het land, of op de vloer – is het fijn om zo gewaardeerd te worden. Het was echt een stralend feest, ik vind het jammer dat ik weer 12,5 jaar moet wachten op mijn volgende Jubilarissenavond.”

Verwachtingen overtroffen
Ook Dominique Klemann, operationeel manager Zorg bij Albron, was onder de indruk van de avond. “Het was voor Albron de eerste editie sinds de samenwerking met Facilicom. Zo bijzonder om dit mee te maken, je inzet voor het bedrijf wordt op zo’n dag omgezet in een feestje. De Jubilarissenavond heeft absoluut m’n verwachtingen overtroffen.”

Over Facilicom Group
Facilicom Group is als grote, van origine Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 32.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, (bedrijfs)catering, facilitair management, bouw en installatie en horecadiensten. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Door de latere internationalisering heeft het bedrijf inmiddels gekozen voor de naam Facilicom Group. Sinds de oprichting in 1966 is het hoofdkantoor gevestigd te Schiedam.

Delen