Visitekaartje’ Danny en ‘parel’ Hamza in finale Schoonmaker van het Jaar  

Danny Jalhay, werkzaam bij Hago Rail Services, en Hamza el Mammouni, medewerker van Hago Food & Industry, staan in de finale van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Na een interne verkiezingsstrijd binnen Hago werd de crème de la crème geselecteerd voor de Golden Service Awards. Uit deze acht afgevaardigden van Hago zijn er drie doorgegaan naar de volgende ronde: het jurybezoek. Spannend! Nu is bekend geworden dat Danny en Hamza op 1 december gaan strijden tijdens de Golden Service Awards om de titel met nog drie andere Nederlandse finalisten. Waarom verdienen zij die felbegeerde finale plaats? Dat vertellen we u graag. Maak kennis met deze twee kanjers.

Onze lopende Wikipedia gids: Danny
Als Hago Rail Services één ambassadeur heeft, is het Danny. Ons visitekaartje op Maastricht CS. Al 12,5 jaar gaat deze schoonmaker voor maar één ding: een schone reis voor de treinreiziger waarbij hij de lat continu een beetje hoger legt. Voor zichzelf én zijn collega’s. Naast ambassadeur is Danny ook onze lopende Wikipedia. Hij is compleet bezeten van treinen: materieeltypen, aandrijvingen, onderstellen, bekleding, type vloer… Hebben we een vraag, dan bellen we Danny. Behalve dat hij veel weet, doet hij ook veel. Het is een echte aanpakker. Hij is er altijd en is zeer betrokken bij zijn werk. Hij krijgt letterlijk buikpijn als hij er niet in slaagt een trein weer schoon het spoor op te laten gaan. Als dat geen reden is voor de titel!

Pareltje van Hago Food & Industry: Hamza
De titel van Schoonmaker van het Jaar is Hamza el Mammouni op het lijf geschreven. Deze uitblinker bij sapproducent Hoogesteger heeft het in zijn geboorteland Marokko niet altijd makkelijk gehad, maar in Nederland greep hij zijn kans. Als zo ongeveer heel Nederland op één oor ligt, werkt Hamza zich in het zweet bij Hoogesteger. Hij is er altijd. De klant is dan ook supertevreden over hem. Als meewerkend voorman plant hij altijd precies de juiste mensen in en werkt keihard mee om de afgesproken kwaliteit te behalen. Niet te overtreffen. En is er ergens een opstart bij een andere klant van Hago Food & Industry? Ook dan kunnen we rekenen op zijn hulp, enthousiasme en vakmanschap. En dan hebben we de zekerheid dat de opstart vlekkeloos verloopt. “Van alle parels die ik onder mijn hoede heb, is hij degene die het meest glanst”, aldus Hamza’s leidinggevende.

Hago wenst Danny en Hamza heel veel succes in de finale!

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met bijna 12.000 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

×