Viper reinigingsmachines verstevigt marktpositie in lager prijssegment

maart 19, 2018 in Nieuws

Viper, de fabrikant van betrouwbare, degelijke reinigingsmachines in het middensegment die Nilfisk in 2007 overnam, bouwt gestaag aan een belangrijk marktaandeel in Europa. In Nederland wordt er momenteel werk gemaakt van het opbouwen van een gedegen dealernetwerk, waarmee Viper zijn positie – in het lagere prijssegment – wil verstevigen.

Viper biedt een compact assortiment, eenvoudig te bedienen, no nonsense reinigingsmachines. De range bestaat uit machines die geschikt zijn voor de schoonmaak, institutionele markt en eventueel industriële markt. Van stofzuigers tot ride-on schrobzuigmachines.

Prijs-kwaliteit
“De prijsstelling is zeer concurrerend en tegelijkertijd voldoet de kwaliteit uiteraard aan de Nilfisk-standaard. Deze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding wordt continu gemonitord door de productmanagers van Nilfisk. Kortom: kwalitatief goede machines tegen scherpe prijzen”, concludeert Nilfisk in haar persbericht

Exclusieve distributie
Nilfisk distribueert de Viper-lijn exclusief via dealers, met ondersteuning op het gebied van marketing, service, demonstraties op locatie en snelle levertijden vanuit voorraad.

Delen