Viert Nederland in 2019 De Dag van de Schoonmaker op 14 of 15 juni?

“Opnieuw organiseren we volgend jaar De Dag van de Schoonmaker. Maar we staan voor een grote uitdaging!”, meldt het organisatieteam. De Dag van de Schoonmaker 2019 valt namelijk op zaterdag. De keuze is nu: de datum handhaven en De Dag van de Schoonmaker op zaterdag 15 juni vieren. Of De Dag van de Schoonmaker een dag vervroegen en deze naar vrijdag 14 juni 2019 verplaatsen. “De schoonmakers beslissen”, vindt het organisatieteam. Daarom kan er tot 1 december gestemd worden via de poll op de Facebook-community-pagina van De Dag van de Schoonmaker.

Een compliment, een momentje van bezinning of een presentje: de intentie en initiatieven maken De Dag van de Schoonmaker heel bijzonder. Daarom zet het organisatieteam achter De Dag van de Schoonmaker – het kwartet enthousiaste marketeers en communicatiespecialisten van Vebego, Hago Zorg, HECTAS Facility Services en Schoonmaakjournaal – zich weer met veel plezier en enthousiasme in om de vierde editie van De Dag van de Schoonmaker tot een mooie, hartverwarmende, leuke en onvergetelijke dag te maken. Een dag vol van trots en dankbaarheid.

Alle schoonmakers kunnen kiezen
De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor al onze schoonmakers; van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistische reinigingsbedrijven. Via onze poll kunnen zij allen bepalen of we De Dag van de Schoonmaker op vrijdag 14 juni of op zaterdag 15 juni – de oorspronkelijke datum – vieren”, enthousiasmeert Denise Vrouenraets (Vebego) van het organisatieteam.

Stemmen kan tot 1 december
Van 15 november tot 1 december kan worden gestemd. Carlijn Schrover (Hago Zorg) legt uit: “De poll is heel eenvoudig: links een beeld met vrijdag 14 juni en rechts een beeld met zaterdag 15 juni. Door op een van de beelden te klikken, geef je je voorkeur aan.”

“De Dag van de Schoonmaker is een fantastische gelegenheid om onze schoonmakers te laten weten hoe belangrijk zij zijn voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Zij zijn en maken onze branche! We hopen dat de poll veel stemmen trekt en een duidelijke voorkeur aangeeft, zodat wij met overtuiging een beslissing kunnen nemen”, besluit Marlies Beekhuizen (HECTAS Facility Services).

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...