Vernieuwde website startschot voor aanmelding De Dag van de Schoonmaker

DDVDS 2017 - banner landscapeDe website van De Dag van de Schoonmaker – www.ddvds.nl – in een nieuw, ‘schoon’ jasje is live. Daarmee geven de initiatiefnemers het startschot aan bedrijven om zich in te schrijven voor De Dag van de Schoonmaker 2017, op donderdag 15 juni. De Dag van de Schoonmaker is een landelijke vakdag vol van waardering en respect. Een dag waarop Nederland schoonmakers in het zonnetje zet.

Met als thema Bedankt, jij maakt het verschil ging de eerste landelijke editie van De Dag van de Schoonmaker vorig jaar van start. Zo’n 60 bedrijven en 50.000 medewerkers ervaarden de waardering door hun werkgever in de vorm van een presentje, bloemetje of kopje koffie met gebak. Opnieuw is Bedankt, jij maakt het verschil het motto van De Dag van de Schoonmaker.

Een nieuw jasje
Dit jaar gaat het startschot van deze bijzondere dag gepaard met de onthulling van de nieuwe huisstijl en website. Een jasje wat veel beter aansluit bij nu en vooral opvalt, zodat iedereen een herkenbaar beeld heeft zodra er een boodschap over De Dag van de Schoonmaker gepost wordt.

Nog meer bedrijven
De organisatie van De Dag van de Schoonmaker probeert nóg meer bedrijven aan te laten sluiten bij dit initiatief: “Het bijzondere is dat concurrerende schoonmaakbedrijven hun zakelijk belang voor één dag aan de kant zetten om gezamenlijk alle medewerkers in het zonnetje te zetten. Immers, zij maken dagelijks het verschil.”

Speciaal voor de schoonmaker
“We vinden het heel belangrijk dat iedere schoonmaker weet dat deze dag er speciaal voor hem of haar is. Daarom zetten we social media als Facebook, LinkedIn en Twitter in, maar ook de regionale, landelijke en vakpers, en radio- en tv-stations worden benaderd over deze bijzondere dag. Dus overal kunt u nieuws over De Dag van de Schoonmaker tegenkomen.”

Door zich via de website www.ddvds.nl in te schrijven, geven bedrijven aan deel te nemen aan dit initiatief. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ieder bedrijf mag op eigen wijze zijn schoonmaker(s) waarderen. Na aanmelding krijgen bedrijven middels een inlogcode toegang tot de bedrijvenpagina. Hierop vinden zij een toolbox, die hen kan helpen met het kenbaar maken van hun deelname. Daarnaast staan hier suggesties voor presentjes en ideeën over hoe zij hun medewerkers in het zonnetje kunnen zetten.

×