Verlenging partnership Hago en Rotterdam Ahoy: “Alles draait om beleving”

schoonmaakjournaal-hago-ahoyOnlangs tekenden schoonmaakbedrijf Hago en Rotterdam Ahoy voor verlenging van hun samenwerking. De samenwerking tussen Hago en Ahoy gaat inmiddels al negen succesvolle jaren terug en is met de ondertekening van het contract verlengd met wederom vijf jaar. Het contract is uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor de schoonmaak van de evenementenlocaties op RDM Rotterdam, die sinds 1 januari 2016 door Ahoy worden geëxploiteerd. Vanaf 2019 zal Hago ook de schoonmaak van het dan gloednieuwe, internationale congrescentrum en de nieuwe muziekzaal van Rotterdam Ahoy verzorgen.

Met de op stapel staande capaciteitsuitbreiding van Rotterdam Ahoy in 2019 is intensieve samenwerking essentieel. Directeur Rotterdam Ahoy, Peter van der Veer: “We bereiden ons gezamenlijk voor op de uitbreiding en bouwen daarbij echt op partnerschap en vertrouwen. Daarin schuilt tenslotte ook het succes van onze samenwerking.

Alles draait om beleving
Locatiemanager Jacco Sondaar van Hago verklaart: “Een groot voordeel is dat we elkaar door en door kennen. Rotterdam Ahoy weet inmiddels precies wat ze van ons kunnen verwachten. Als schoonmaakpartner van Ahoy moet je flexibel zijn. Evenementen wisselen elkaar in sneltreinvaart af en er gebeurt altijd wel iets onverwachts. Daar moet je mee om kunnen gaan. Daarnaast is goed schoonmaken niet voldoende. Op een locatie als Ahoy draait alles om beleving: schoonmaak is een wezenlijk onderdeel van die beleving. Ahoy’s gasten zijn onze gasten. Bijdragen aan het verhogen van de beleving van de evenementenbezoekers is ons hoogste doel. En door elkaar scherp te houden en heel nauw samen te werken, slagen we daar keer op keer in.” 

Blijven optimaliseren
Algemeen directeur Hago Nederland, Paul van Bree: “We streven samen met Rotterdam Ahoy naar continue verbetering. Door allebei onze expertise in te brengen vanuit onze eigen professie, ontstaat een partnerschap waarin we allebei in onze kracht staan. Op die manier versterken we elkaar niet alleen, maar bouwen we continu aan een stevig fundament, van waaruit we kunnen blijven optimaliseren.” Van Bree, concludeert: “Deze werkwijze is kenmerkend voor onze samenwerking en heeft de afgelopen jaren tot mooie resultaten geleid. Ik ben trots op de verdiepingsslagen die we al hebben gemaakt en zie enorm uit naar verdere intensivering in de komende jaren.”

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met bijna 12.000 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt deel uit van Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Op de foto de ondertekening van het contract met directeur Rotterdam Ahoy, Peter van der Veer (l), en algemeen directeur Hago Nederland, Paul van Bree.

 

 

×