Vendor Washrooms met De Pier in zee

Vendor Washrooms - opening De Pier ScheveningenVendor Washrooms opent op vrijdag 18 maart een nieuw openbaar toilet op de Scheveningse Pier, aan het einde van de wandelpromenade. Het publiek dat De Pier bezoekt, kan vanaf dat moment naar een schoon en fris toilet. Vrijdag 25 maart openen de deuren van een tweede Vendor Washrooms aan het begin van De Pier. Vendor Washrooms is verheugd dat de vernieuwde Pier voor haar toiletconcept heeft gekozen.  

De vestigingen op de Pier zijn de negende en tiende e locatie van Vendor Washrooms. Dit jaar opent Vendor Washrooms nog meer vestigingen. De uitrol van het openbaar toiletconcept verloopt succesvol.

De Pier
De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open.

Over Vendor Washrooms
Vendor Washrooms kenmerkt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting. Een schoon en plezierig toiletbezoek is gegarandeerd. Bij Vendor Washrooms De Pier is ook een toilet voor de peuters en een baby verschoonplek aanwezig. Een gastvrouw of gastheer draagt bij aan een positieve toiletervaring. Vendor Washrooms in winkelcentrum Magnaplaza (Amsterdam) is in 2013 door het Schoonmaakjournaal uitgeroepen tot het meest sfeervolle openbare toilet van Nederland. De Nijmeegse vestiging van Vendor Washrooms is in november 2014 door het Nationaal Toiletonderzoek verkozen tot schoonste toilet van Nederland.