VCA en ISO certificeringen voor Rejo Cleaning

certificering - stockfotoSchoonmaakbedrijf Rejo Cleaning uit Barendrecht is met de begeleiding van Arbo Rotterdam succesvol gecertificeerd conform VCA en ISO 9001.

In maart vond de audit voor de VCA*2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008-certificeringen plaats. De VCA* 2008/5.1-certificering is van toepassing voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in een risicovolle omgeving. Het NEN-EN-ISO 9001:2008- certificaat is van toepassing voor het uitvoeren van specialistische en reguliere schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing.

“Deze certificeringen passen in het beleid van Rejo Cleaning. Als middelgrote speler in de regio Randstad willen wij een betrokken, betrouwbare en betaalbare organisatie zijn, die de kwaliteitseisen van de klant nooit uit het oog verliest. Onze medewerkers worden opgeleid en begeleid om veilig te werken volgens de juiste processen”, legt  directeur René Cabanelas uit.

Rejo Cleaning is facilitair dienstverlener in de regio Rotterdam-Rijnmond en heeft ruim 150 (schoonmaak)medewerkers in dienst. Rejo Cleaning richt zich onder meer op regulier schoonmaakwerk, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, adhoc-opdrachten en de levering van sanitaire supplies, schoonloopmatten.

×