Vanmiddag opening nieuw pand Vlietstra Schoonmaak Leeuwarden

mei 31, 2018 in Nieuws

“Begin dit jaar zijn we samengegaan met Edelweiss en in maart hebben we ons nieuwe onderkomen aan de Ceresweg in gebruik genomen. Reden voor een feestje!”, kondigt Schoonmaakbedrijf Vlietstra aan. Vanmiddag uur vindt de officiële opening van het nieuwe pand in Leeuwarden plaats.

“Natuurlijk willen wij iedereen graag kennis laten maken met onze nieuwe locatie en ons team. Daarom openen we op donderdag 31 mei vanaf 16.00 ons nieuwe pand ‘officieel’. Onder het genot van een hapje en een drankje leiden wij u graag rond en vertellen meer over onze dienstverlening”, nodigt Schoonmaakbedrijf Vlietstra uit.

“Feestjes zijn bij ons geen probleem, ook niet als we de volgende ochtend flink de handen uit de mouwen moeten steken om de boel weer aan kant te maken! Het is niet voor niets ons werk.”

Nieuw adres
Vlietstra Schoonmaak | Ceresweg 28 | 8938 BG | Leeuwarden

Over Schoonmaakbedrijf Vlietstra
Oprichter Vlietstra startte in 1923 met schoorsteenvegen en glasbewassing. Al snel voegde hij meer specialistische werkzaamheden aan zijn dienstenpakket toe. Zo groeide Vlietstra in de loop der jaren uit tot allround schoonmaakbedrijf. Begin 2016 is Vlietstra overgenomen door Novon Schoonmaak, opgericht door Jacco Vonhof. Door de overname verandert er niets voor de klanten en relaties van Vlietstra: naam en management zijn ongewijzigd. Vanuit vestigingen in Groningen,Leeuwarden en Zwolle werken we voor organisaties in heel Nederland.

 

 

Delen