Vandaag ADG jaarcongres Relevant zijn, relevant blijven

maart 20, 2018 in Nieuws

De negende editie van het ADG-congres Wat komt erop ons af? zet de zoektocht in naar persoonlijke relevantie en de relevantie van organisaties in de moderne maatschappij. Relevant zijn om relevant te blijven! Vandaag ontvangen Asito, GUL faciliteert, HEYDAY Facility Management, Youbahn, Timing, Reparaad, personaality, Zorg Diensten Groep, TSN, iemand.nl, Zorgwerk, samen ADG Dienstengroep, zo’n 600 relaties in ’t Spant in Bussum.

“Bereid je voor op een intense en bijzonder relevante middag”, daagt Asito Diensten Groep in haar uitnodiging uit. En terecht, kijkend naar de keur aan sprekers die op uitnodiging van gastheer Ron Steenkuijl van ADG en onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong hun opwachting maken: de Vrije Denkers, Alexander Klöping, Anna Nooshin, Ruud Koornstra en Nico Dijkshoorn.

Feiten, meningen, bewijzen
De waarde van feiten is nog nooit zo laag geweest en de waarde van meningen zo hoog. Een mening van een influencer kan met behulp van social media een hele natie laten twijfelen aan de feiten. Overheden en bedrijven kunnen niet meer volstaan met ‘voldoen aan wet- en regelgeving’. Niet alles dat mág, wordt nog geaccepteerd. Instanties die voorheen aanzien genoten, worden niet meer zomaar geloofd. Alleen de aandeelhouders tevreden stellen, is al lang niet meer voldoende. Organisaties moeten relevant zijn en dit kunnen bewijzen aan alle stakeholders.

“Dat organisaties zich aan moeten passen aan de nieuwe tijd vinden we logisch. Maar hoe zit het met jouzelf? Op welke manier pas jij jezelf aan om relevant te blijven in de nieuwe tijd?” Het negende ADG-congres geeft antwoord; Schoonmaakjournaal doet verslag.

Delen