Van der Valk Hotel Ridderkerk kiest voor multiservice dienstverlening EW

EW Facility Services is de nieuwe schoonmaakpartner van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Vanaf 1 januari is de multiservice facilitair dienstverlener verantwoordelijk voor de schoonmaak van de 140 hotelkamers, housekeeping, linnenlogistiek, algemene dienst en houseman. De organisatie biedt daarmee een integraal concept met één aanspreekpunt en focus op kwaliteit, gastvrijheid en efficiëntie.

Bij Van der Valk Hotel Ridderkerk staan gastvrijheid, duurzaamheid en efficiëntie centraal. Hennie Merks, salesmanager bij EW Facility Services: “Al bijna 30 jaar is hospitality het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de gast is wat ons drijft. EW Facility Services en Van der Valk Ridderkerk vinden elkaar hierin. We staan voor kwaliteit en met onze dienstverlening dragen we bij aan de gastbeleving van het hotel. Door daarnaast meerdere diensten onder een dak aan te bieden kunnen wij efficiëntie en synergievoordelen bieden.”

Freek van der Valk, directeur van Van der Valk Ridderkerk, kijkt uit naar de samenwerking met de marktleider in de hotelschoonmaak: “Ik heb het volle vertrouwen in een goede samenwerking met EW Facility Services.”

Op de foto v.l.n.r.: Hennie Merks (salesmanager bij EW Facility Services), Freek Van der Valk (directeur Van der Valk Hotel Ridderkerk) en Marcel Bolsius (rayonmanager bij EW Facility Services).

×