Vakbeurs Facilitair behaalt al 80% aantal standhouders

CWS stand - vakbeurs Facilitair 2016Nu zich al 326 van de verwachte 400 standhouders zich hebben ingeschreven, is ruim 80% van de doelstelling gehaald. Mede daardoor zal de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer zijn gewenste vernieuwingen kunnen doorvoeren. Daarom zal de 19e editie van vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer de geschiedenis ingaan als een editie van vernieuwingen.

Denk hierbij aan de verhuizing naar de Jaarbeurs Utrecht, de verschuiving van de datum naar de laatste week van januari, het uitgebreide kennisprogramma met 236 lezingen in 9 zalen, de vakbeurs Gebouwbeheer en het Noviteitenplein, dat ditmaal voor het eerste keer op de beursvloer te zien is. In de bezoekerskrant, die verschijnt op 13 december, wordt uitgebreid aandacht aan de vernieuwingen besteed.

Bezoekerskrant
Bij vernieuwingen hoort ook een groei in het aantal standhouders ten opzichte van editie 2016 vertelt Aleike Roos, hoofd beursmanagement; “Ik ben zeer verheugd dat we bij het ter perse gaan van komende bezoekerskrant al ruim 80% van onze doelstelling hebben gerealiseerd om 400 standhouders te gaan halen. Voor een echte vernieuwing van de beursvloer is dat betwist gewenst.”

Introductie sprekers
Ook worden in de krant de eerste 100 sprekers aan u voorgesteld. Wie zij zijn en waarover gaan zij u meer vertellen tijdens de beurs. De professionals zijn daarnaast vermeld met foto, dus wie weet herkent u nog een spreker. Voor het voorlopige programma kunt u tot het uitkomen van de krant terecht op de website.

Verder volgt nog informatie over de FGNoviteitenprijs, de bezoekersnummers, de mediapartners van de beurs en de samenwerkende brancheorganisaties. Heeft u na 13 december de krant nog niet ontvangen, dan kunt u deze terugvinden op de website van vakbeurs Facilitair onder bezoekerskranten.

Uw bezoek gratis registreren via Schoonmaakjournaal? Daarmee maakt u kans op een exclusief artikel.

 

×