Unger wint INCLEAN Innovatie Award met erGO! clean

Met het intuïtieve erGO! clean reinigingssysteem voor vloeren van UNGER kunnen gebruikers sneller, ergonomischer en efficiënter schoonmaken dan ooit. Dat bevestigde nu ook de vakjury op de ISSA Cleaning & Hygiëne Expo in Sydney. De experts van de reinigingsbranche huldigden het nieuwe product in de categorie ‘Janitorial‘ met de INCLEAN Innovation Award.

Dit jaar werden de INCLEAN Innovatie Awards al voor de zevende keer uitgereikt. Zo ontvingen vier van de vijf categorieën een recordaantal inzendingen. ‘Equipment‘, ‘Services and Technology‘, ‘Cleaning agents‘ of ‘Janitorial‘ – talrijke fabrikanten trachtten in hun vakgebieden de begeerde innovatieprijs te winnen.

Prijswinnaar
UNGER kon zich samen met de voor de regio Australia / New Zealand verantwoordelijke vakhandelspartner Pall Mall tegen 25 mededingers in de categorie ‘Janitorial‘ doorzetten. De jury – bestaande uit zaakvoerders van belangrijke gebouwdienstverleningsbedrijven, de president van de Australische vakvereniging, alsook de chefredactrice van het magazine INCLEAN – riep het erGO! clean vloerreinigingssysteem uit voor zijn bijzondere ergonomische eigenschappen en het innovatieve design.

Innovatiekracht
Als grote voordeel werden de rug- en gewrichtsbesparende eigenschappen van de S-telescoop-steel vermeld. Zijn S-vorm evenals de draaibare grepen zorgen voor een intuïtief ergonomisch gebruik. Zo worden schouders, armen en handgewrichten minimaal belast bij uitvoering van de vereiste achterzwaai voor een effectieve reiniging. En dat met duidelijk gereduceerde krachtinspanning.
Een ander innovatief constructiekenmerk is de geïntegreerde, afneembare tank voor reinigingsmiddelen. Zo is het erGO! clean reinigingssysteem voor vloeren steeds gebruiksklaar. Een aparte emmer is niet nodig, voorbereidingstijd valt weg tijdens de dagelijkse reiniging. Vooral bij het reinigen van vlekken biedt het systeem duidelijke voordelen: Gebruikers zijn aanzienlijk sneller, productiever en efficiënter. Er kan per dag tot 76 procent meer oppervlak worden gereinigd.

“Het erGO! clean reinigingssysteem voor vloeren van UNGER bezit een enorme innovatiekracht waarvan we absoluut overtuigd zijn. Het winnen van de INCLEAN Innovation Award versterkt onze uitstekende start in de markt ‘Down under‘. We kijken enorm uit naar deze huldiging“, aldus Errol Goldberg, zaakvoerder van de UNGER vakhandelspartner Pall Mall.

Over Unger
Unger is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige reinigingsproducten in de professionele reinigingsmarkt. Het assortiment omvat naast producten voor een efficiënte, zuivere en veilige glasreiniging, ook innovatieve gereedschappen voor onderhouds- en vloerreiniging.

×