UL-Team steunt leerproject Girls First met kerstgift van relaties

UL-Team steunt graag projecten met het thema leren en ontwikkelen. Wat is er mooier dan 2019 te starten met een schenking aan het project Girls First van Plan Nederland?  Cynthia Schotel overhandigde vorige week een cheque van € 642,50 aan Mark Veen, CFO van Plan; een bedrag dat is voortgekomen uit de stemming door relaties van de Kaleidon-bedrijven.

Sinds een aantal jaren kunnen relaties van de Kaleidon-bedrijven op een goed doel stemmen. Kaleidon – leverancier van Integrated Facility Management – geeft namelijk geen relatiegeschenken meer rond de feestdagen. In plaats daarvan stelt Kaleidon € 2.500,- beschikbaar voor schenkingen aan goede doelen. De directies selecteren de goede doelen en nodigen vervolgens alle relaties uit om te stemmen. KWF, CliniClowns, Cruyff Foundation en Plan Nederland mochten uiteindelijk het bedrag van 2018 samen delen. Een actie die relaties ieder jaar weer met groot enthousiasme ontvangen en waar men massaal op stemt.

Meisjes maken het verschil
UL-Team is voorstander van de projecten van Plan Nederland en in het bijzonder het project Girls First. “Wij onderstrepen de visie van dit project: ‘investeren in meisjes is investeren in een betere toekomst voor iedereen’. In Nederland is dit heel gewoon, maar wereldwijd worden dagelijks meisjes achtergesteld en gediscrimineerd”, legt Cynthia Schotel van UL-Team uit. Plan Nederland werkt daarom aan een wereld, waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Ze voeren projecten uit in 54 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen.

Sponsor van leerplezier
Uiteindelijk leverden de stemmen voor het project Girls First een donatie op van € 642,50. Collega Cynthia overhandigde de cheque aan Mark Veen, chief financial officer van Plan Nederland. Inmiddels is dit de 4e donatie op rij aan dit project en is er al ruim € 2.200,- bij elkaar gestemd. “Zo werken we samen met Plan aan, een beter leven voor meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Samen zijn we sponsor van leerplezier“, legt UL-Team op haar nieuwe en vernieuwende website uit.

×