Uitbreiding Crohill team met verkoopadviseur Raymond Borghoff

mei 11, 2018 in Nieuws

Raymond Borghoff is gestart als verkoopadviseur bij Crohill. Hij is verantwoordelijk voor de regio Midden-Nederland. Raymond, met ervaring in ICT en digitalisering, is enthousiast over zijn nieuwe werkomgeving.

“Op een proefdag leerde ik Smart Cleaning van Crohill kennen en raakte ik enthousiast. De focus op kwaliteit en ondersteuning in de praktijk gaven mij de doorslag. Mijn kijk op schoonmaakland is in positieve zin veranderd; ik krijg er enorm veel energie van”, reageert Raymond Borghoff op zijn aanstelling.

Crohill-directeur Pim Hilgerdenaar is enthousiast over de uitbreiding van het verkoopteam en de aanstelling van Borghoff: “Raymond gaat voor kwaliteit en denkt mee met de klant. Dat past perfect bij ons.”

Over Crohill
Als u voor Crohill kiest, dan kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Delen