Trots op schoonmaak? Passie voor facility? Join FM Next Generation op 14 november

oktober 22, 2018 in Nieuws, FM Next Generation

Ben jij een young professional binnen de schoonmaak en/of facilitaire branche en jonger dan 35 jaar? Kom dan naar het event van het platform FM Next Generation op woensdagmiddag 14 november. Om met passie en power kennis te delen en elkaar én de schoonmaak- en facilitaire branche te inspireren en enthousiasmeren.

Het platform FM Next Generation is opgericht in augustus 2018 op initiatief van Schoonmaakjournaal. Tijdens de kick-off meeting op 28 augustus deelden 20 deelnemers hun gedachten en mening over de huidige wijze van werken in de schoonmaak- en facilitaire branche. En spraken open over een andere beleving, mindset en meer power, dat de huidige tijd van de branche vraagt. Prioriteiten werden gesteld, keuzes gemaakt. Een eigen logo is ontworpen Nu is het tijd voor de next step. Op woensdag 14 november zal het eerstvolgende event plaatsvinden. Het programma start om 14.00 uur in Rotterdam.

Inspireren en enthousiasmeren
Tijdens dit event zet Dirk Roelofsen (Hijman) de kaders van het nieuwe platform uiteen. Dirk vormt samen met Jay Smit (Greenspeed), Kimberley Roersma (Mother Nature Cleans) en Martijn Korbee (Numatic) het bestuur van FM Next Generation. Gezamenlijk hebben zij hun ideeën over een actief en vernieuwend platform tot een organisatieplan samengevat, dat Dirk op 14 november met de deelnemers zal delen.  

Voor een digitale boost is spreker Yoram Roemersma uitgenodigd. Naast eigenaar van XYMS is Yoram ook auteur van marketingartikelen en een marketingboek. Hij heeft een voorliefde voor strategie, ethiek en structuur. Yoram is op een missie om de mensen met wie hij werkt, een betere versie van zichzelf te laten worden. Hij werkt graag aan projecten die de wereld nét een beetje beter maken.
Yoram neemt de FM Next Generation mee in de wereld van internet en social media. Om te inspireren en enthousiasmeren. Een van de prioriteiten van de leden is om de reputatie van de schoonmaak- en facilitaire branche een boost te gaan geven op een manier, die bij deze tijd past en een (digitale) movement in gang zet.

Na afloop is er bij gastbedrijf Greenspeed tijd om tijdens een drankje nader kennis te maken en te netwerken.

Nieuwsgierig?
Wil jij ook (vrijblijvend) lid worden van het platform FM Next Generation en (gratis) deelnemen aan dit event? Stuur dan een mail naar: redactie@schoonmaakjournaal.nl. Kijk ook op het webdossier FM Next Generation op Schoonmaakjournaal.nl of volg onze groep op LinkedIn.

Delen