TASKI Experience bij Weska op 1 november

oktober 22, 2018 in Nieuws

Op donderdag 1 november van 12.00 tot 17.00 uur organiseert Weska Schoonmaakproducten in Rotterdam in samenwerking met Diversey de TASKI Experience: een middag vol demonstraties, workshops en innovaties op het gebied van vloeronderhoud, reiniging en het gehele TASKI-assortiment. TASKI biedt voor elke situatie, ruimte en oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak.

Elke organisatie is uniek. Elke locatie is uniek. Een hygiënische en schone omgeving willen we echter allemaal. Een frisse uitstraling draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid van een ruimte. Met meer dan 65 jaar ervaring heeft TASKI voor elke situatie, voor elke ruimte, voor elke oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Bewezen methodes, concepten en producten toegespitst op uw specifieke situatie.

Vloeronderhoud en reiniging
Een schone, duurzame en veilige vloer is de basis voor een prettige (werk) omgeving. De uitstraling en kwaliteit van een nieuwe vloer wil je gedurende de gehele levensduur van de vloer behouden. Hiervoor is altijd onderhoud nodig. Elk vloertype vereist een specifieke methodiek. Het gebruik, de eisen van gebruiker en organisatie, en het budget bepalen de invulling. Voor de meest voorkomende vloeren in Nederland zijn methoden ontwikkeld die de kwaliteit en uitstraling van de vloer borgen tegen de laagst mogelijke total cost of ownership (TCO).

Programma TASKI Experience
Op 1 november tussen 12:00 en 17:00 uur doorlopende demonstraties van:

– TASKI Robotics vloeronderhoudsmachines

– TASKI Procarpet tapijtreinigingsconcept

– TASKI Aero Backpack

– TASKI Omni vloeronderhoudssysteem

plus een workshop Twister by Diversey én een workshop TASKI innovaties.

Uiteraard kunt u tijdens de TASKI Experience bij Weska terecht voor al uw vragen en zorgt Weska voor Finger Food & Drinks. Aanmelden via deze link.

 

Delen