4 november Spectro op Interclean Amsterdam Online “The Recycle Factory: this is how we close the loop”

“Bij Spectro vinden we dat we zorgvuldig moeten omgaan met grondstoffen en gebruikte materialen. Daarom hebben we de Recycle Factory opgezet.” Op woensdag 4 november om 14.00 uur vertelt CEO Laurens Metternich daarom op Interclean Amsterdam Online over dit unieke initiatief. Ook gaat Spectro op donderdag 5 november om 14.00 uur een online discussie aan over de toekomst van reinigingsmiddelen in de carwash.

Recycling Factory: 4 november 14.00 uur
Met de Recycle Factory biedt Spectro haar klanten de mogelijkheid om lege kunststof verpakkingen te retourneren. “Waar mogelijk hergebruiken we deze verpakkingen. Indien niet mogelijk dan recyclen we ze weer tot nieuwe verpakkingen”, legt Laurens uit. In 48 seconden toont dit filmpje op YouTube het proces van ‘de-labeling,  schredding, bottle production & filling’. Ter bevestiging van het belang van recycling: met haar Recycle Factory drong Spectro tot de top van drie genomineerden in de categorie Related products van de Interclean Amsterdam Innovation Awards.

Toekomst reinigingsmiddelen in carwash: 5 november 14.00 uur
Op donderdag 5 november van 14.00 tot 16.00 uur is Spectro te gast in de studio van de Tankstation Vakbeurs. Hierbij gaat Laurens dieper in en deelt zijn visie over de toekomst van reinigingsmiddelen in de carwash.

Interclean Amsterdam Online
Helaas geen fysieke Interclean dit jaar, maar wel een digitale: van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 november vinden er allerlei online presentaties plaats. Daarnaast is er een matchmaking programma, waarbij vraag en aanbod in de professionele markt gekoppeld wordt. Spectro neemt hier actief deel.

 

Leestip:

Spectro Recycle Factory in top Interclean Innovation Awards: “Recycling verpakkingen in coronatijd nog harder nodig”

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...