SMB Willems versterkt managementteam met Berry Gerritsen

december 4, 2017 in Nieuws

SMB Willems heeft het managementteam per 1 december 2017 versterkt met Berry Gerritsen. Berry wordt als operationeel manager verantwoordelijk voor de aansturing van negen rayon- en servicemanagers en twee werkvoorbereiders.

Petra Willems, directeur van SMB Willems, is blij met de komst van Berry Gerritsen: “Met de komst van Berry hebben we een jong, enthousiast en sterk managementteam en zijn we klaar om de volgende stappen te zetten in de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarnaast zal Berry met zijn ervaring op het gebied van aanbestedingen van toegevoegde waarde zijn voor onze commerciële afdeling.”

Met meer dan 16 jaar ervaring bij een landelijk schoonmaakbedrijf is Gerritsen geen onbekende in de schoonmaakbranche. “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Na jaren een commerciële functie en veel contact te hebben gehad met opdrachtgevers en intermediairs, zie ik uit naar deze functie, waarin ik mij meer kan richten op de operationele processen binnen een schoonmaakbedrijf. Het familiaire karakter en het enthousiaste team spreken mij enorm aan en ik zie ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van SMB Willems.”

Delen