Silvia Bartels wint verkiezing Hago’s Schoonmaker van het Jaar

Dertig genomineerden. Zes zenuwslopende weken. Vierduizend (unieke!) stemmen. En één doel: het afvaardigen van de crème de la crème naar de Golden Service Awards 2016. Hago’s eerste Schoonmaker van het Jaar-verkiezing is in haar missie geslaagd!

Schoonmaakjournaal - ASML - Schoonmaker van het Jaar Silvia Bartels

In de week voorafgaand aan de inzending voor de Golden Service Awards krijgen de vier winnaars en vier runners up het goede nieuws te horen. Ze worden op het werk overvallen door collega’s, leidinggevenden, klanten en soms zelfs familieleden met applaus, bloemen en een videoboodschap van de directie.

Schoonmakers in het zonnetje
Bij Hago is Silvia Bartels, werkzaam bij ASML, de aangewezen vaandeldrager voor de Schoonmaker van het Jaar equipe. De dag na het sluiten van de verkiezing verrassen haar collega’s, leidinggevenden, de locatiemanager en twee afgevaardigden van de afdeling Facility Management van ASML haar met de uitslag.

Mooi initiatief
Terrence Lieveld, facility manager bij ASML: “Wij vinden het waardevol om hier met de afdeling Facility Management bij aanwezig te zijn. Deze verkiezing is een mooi initiatief en prima manier om schoonmakers in het zonnetje te zetten. Geen overbodige luxe ook, want een gedreven en goede schoonmaker is van groot belang voor ons. Daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon supertrots dat Silvia schoonmaker van het jaar is geworden.”

Intern is er flink campagne gevoerd voor Silvia” vertelt Patrick Bendermacher, Senior facility manager bij ASML. “Zo ontwierpen collega’s van ASML een QR-code om snel je stem te kunnen uitbrengen op deze topper.”

En Silvia? “Dit had ik echt niet verwacht. Wat ontzettend gaaf! Ik ga even genieten van deze dag en van alle mooie complimenten die ik heb gekregen.”

Meer winnaars
Bij Hago is Signora Vianen de runner up. Hago Next-winnaar Franklin Perry sleept met 606 stemmen de meeste stemmen van alle kandidaten in de wacht. Hij spreekt zo ongeveer alle medewerkers van Achmea de afgelopen weken persoonlijk aan om op hem te stemmen. Met succes! Zijn collega Faouzi Ketbi komt met ruim 500 stemmen op een mooie tweede plek.

Bij Hago Food & Industry gaat Franciska van der Aar-Kroek er met de winst vandoor. Hamza El Mammouni scoort een mooie tweede plek. Bij Hago Rail Services zitten ondertussen twee mannen elkaar op de hielen, maar uiteindelijk wint Danny Jalhay. Onder meer dankzij stugge campagnevoering door de storingsmonteurs van NedTrain in Maastricht. De ‘eigenlijk te goed voor deze wereld zijnde’ Paul Bohne eindigt als tweede.

Van de 30 genomineerden vertegenwoordigen deze acht finalisten Hago tijdens de Golden Service Award verkiezing tot Schoonmaker van het Jaar, die plaats vindt op 1 december.

Meer over Hago’s Schoonmaker van het Jaar: www.schoonmakervanhetjaar.nl

×