SIEV groeit en nadert de 200 leden

januari 21, 2018 in Nieuws

“Onze branchevereniging is in 6 jaar uitgegroeid van een ‘rebellenclub’ tot een volwaardige en solide branchevereniging. Het jaar 2017 sloten we af met een aantal van 192 leden, 19 dagen later kunnen we u berichten dat we op een aantal van 195 betalende leden zitten en nog 4 aanmeldingen in behandeling hebben. Dit maakt het tot een aantal van 199 leden. Wij zullen binnenkort ons 200e SIEV-lid begroeten. Het SIEV-bestuur is bijzonder nieuwsgierig naar wie dat gaat worden.”

Sinds haar oprichting in maart 2012 ontwikkelde de branchevereniging SIEV zich tot een volwaardige gesprekspartner op meerdere fronten. “Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst, waar we nog veel mijlpalen zullen bereiken.” SIEV zet zich onder meer in voor een betere cao, inkoopvoordelen voor haar leden bij diverse partners en leveranciers, en bevordert de kennisdeling en samenwerking tussen de leden.

De leden over SIEV
“Alleen ga je snel, samen ga je verder”; het is de overtuiging van een van de leden van branchevereniging SIEV. Het 5-jarig bestaan van SIEV vierden de leden op 13 april tijdens en na afloop van de algemene ledenvergadering. Een impressie van mensen en  meningen, feest en feiten:

Oproep
Bent u een mkb-schoonmaak- of glazenwassersbedrijf? Wilt u zich bij onze branchevereniging aansluiten? Wellicht wordt u dan ons 200e lid! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 085 – 210 11 15 of dien een lidmaatschapsaanvraag in via http://siev.info/word-lid/
.

Gerelateerde artikelen:
column De prijs van succes is de weg naar succes door Martin Bogers van Keurmerk
exclusief lustruminterview met bestuur 5 jarige SieV: “We gaan een onstuimige tijd tegemoet”

 

Delen