Schoonmakers scoren de zomerhit van 2018

juni 25, 2018 in Nieuws, Schoonmaakmensen

Niet  Garrix, Van Buuren of Tiësto, maar de Schoonmakers van Nederland komen met dé zomerhit van 2018. Op 15 juni was De Dag van de Schoonmaker. De dag waarop we vieren dat ze er zijn: de schoonmakers van Nederland! Zij die er iedere dag voor zorgen dat Nederland prettig kan werken, beter worden, reizen, treinen en feesten. En waar gefeest wordt, wordt gedanst…

Speciaal voor deze dag riep Hago heel Nederland op om in beweging te komen door (online) de Dust Dance Challenge aan te gaan en deel te nemen aan de Dust Dance flashmob. Door massaal de Dust Dance te dansen, toonde Nederland zijn Nieuwsgiering naar de Dust Dance Challenge? Klik snel hier en swing de schoonmaakdans mee.

Zomerhit 2018
Is toch bijzonder als niet Garrix, Van Buuren, Afrojack, maar juist JellixR featuring alle schoonmakers van Nederland met dé zomerhit van 2018 komen? Zet hem in  jouw playlist en laat deze hit aan alle luisteraars van jouw zender horen! Is dit dan de nieuwe Macarena?!?   

Over Hago
Nederland is een mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. Daar zetten elke dag duizenden Hago-medewerkers zich graag voor in. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Hago maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego.

Delen